Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eşya + Basma Konusunda Bir Kaç Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HermeSSentinuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 850

HermeSSentinuS

Level 6
TM Üye
Konular
132
Reaksiyon Skoru
67
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Açıklama
Konumuza başlamadan önce /dice komutunun +basma olayında hiç bir şekilde işe yaramadığını altını çize çize söylemek istiyorum.

/dice başka oyunlardada vardır, bu komut mesala x oyununda bu sistem var ve bu sistemi şu şekilde kullanıyorlar:
3 kişi düşünün boss kesiyorlar, aralarında zar atıyorlar /dice olarak düşünün en yüksek oranı alan boss'tan düşecek en değerli itemi alacak. Yani tamamen anlaşma, eğlence içindir fakat bu Metin2 için pek söylenemez.

Neden Metin2 için söylenemez?
Bazı konularda /dice komutunun + basma şansını arttırdığı söyleniyor. ve /dice yazdığımızda 1-100 arasında bir sayı çıkar bu 90'ın üzerindeyse geçer diye söylüyorlar. O zaman /dice 50000 yazın bu seferde 1-50000 arasında bir sayı çıkar örnek olarak bu sayı 45000 çıktı varsayalım + basma şansımız %45000 mi olacak? İşte bu doğruluk payını en aza indiriyor.

Etkisiz Yöntemler
Bu güne kadar pek çok yöntem gösterildi fakat hepsi boşa çıktı, Örn: demircinin arkasına geçin, tam elini alnına sürterken basın, w,a,s,d falan yaparak basın. Evet'e basmadan önce biraz bekleyin gibi...

Öneri
Fakat ben bir süredir şunu deniyorum, bir iteme + basmadan önce satıcıdan bilezik,kolye,ayakkabı bunlardan bi kaç tane alıyorum ve yakana kadar basıyorum. sonra asıl basacağım itemi basıyorum ve geçiyor kaç kez denedim oluyor. ama hızlı davranmalısınız yaktığınız eşyanın ardından hemen basın. Bilmiyorum belki şanstır.

Son düzenleme:
Teşekkürler Yararlı :)

güzelmiş, emeğine sağlık

+++ Güncelleme

Arkadaşlar metin2'de iteme + basma taktiği diye birşey yoktur. Navicatta itemin bir succes değeri vardır eğer 1 se kesin geçer 0 sa geçmez

HermeSSentinuS hesabımı çaldıkları için buradan yazdım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri