HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videoyu açıp adamla birlikte yazıları okursanız daha iyi zevk alırsınız
:m06:.. Şimdi çocuk savaştan geldi '' abi diyo savaşta diyo 2. olduk diyo '' '' serverda kaçıncısın diyim sonuncu olduk diyo '' hıhıhıhaıhaha.. Haha..'' oğlum niye 1. olmadın diyim '' '' baba diyo TEKSAS loncası vardı savaşta diyo '' hıahahaha ha haağğ hağ haaağ haağ çeavaba bağy bak yaa. hğıaaaaaaa ondanmışş :m08:. Demekki oğlum savaşta TEKSAS olmasaydı 1. olacaktın hıha ha haha haaağ cevaba bak yaa :m08:.
hahh hahhh, sende kamera nabıyon yaa, ne oynayıp duruyosun argadaş yaa hağahağahağağağağağağğağağağağağağsdfasgafd..
hıhığğğ hahahağağağağğağğağağağağağağağağağ -.-
Son düzenleme:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Burakk seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elin ayağını öpiyim nolursun Bikere olsun sesini duyudum nolur Nolursun Burakk Sensiz yapamıyom yapamıyom sensiz Buraaak Nolursun gel nolursunn yalvarıyom yea
pişmanım Burak yalvarıyom gell Pişmanım Burak gel nolur sabah uyku uyuyamıyom tülay sevgilim aşkım nerdesin bitanem seni çok seviyom Nerdesiiiinnn nerdesin sevgilim bitanem nerdesinn
veeııııı Tülay bikere olsun beni araydın sevgilim araaaa seni çok seviyom bitanem sensiz yapamam beenn dön geri gel yr ne istiyosan yapacam tamam söz ne istiyosan git anana banana teslim ol eşpyanı bana götür qweqe açtırmaa :l07::l07::l07::l07::l07::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)