- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 36492s
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 494
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Kim olursan ol ne olursan ol burası benim mekanım akıllı ol!!!!Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesinİki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsaneolur.ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah`I VǺґparamiz olmasada cebimiz de her kahvede masamiz , her kavgadaşeklimiz her kızda bir resmimiz vardir“Bizim sözümüz dosta tatlı düşman kurşundur,merte can namertehançerdir,canımız dosta feda düşman beladır,sevgimizse sonsuzdurBiliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlarBabama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi. dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi .Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurumZanNeDrsNki SerSeri AğLamAz, SerSeri ßi KyBolDumu oNu kMse ßulAmaz, Dinle, Şehirlern ASİ KIZI hç kMse SerSeri gbi AŞIK OlAmzKaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!Hayat yolardan Çizilmiş Olsa Bile Birini Seçeceksin. Seçtiğin Yolda Ölüm Olsa Bile SELAM Verip GeçeceksinTek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?Tek tesellim kadehler başka birşey istemez sarhoş etsin yeter ki,rakı şarap fark etmez.Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla..Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air YaptilarKimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiMSevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önceBir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen...Sormayın Nereye...Cennete mi bilmiyorum...Yalanlarınızın ve bombalarınızın ulaşamadığı bir yer var...Var ve ben oraya gidiyorum...Öyle yalnız, öyle bir başıma,Öyle Allah'la.......SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!ayRıLık öLüm gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere öLünmez..Al Han¢eri Vur Hadi sIrtIma. Namert 'im Dônûpte Bakarsam Arkama, AcIma NasILsa *****Lik Søn MødaAyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GöRDüM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GöRüRSüN ...Ne kaLana qit derim ne gidene kaL.KaLacak oLan yerini gidecek oLan yoLunu beLirLemiştir... Eger aska bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdimÖlm£k d£rl£r,ürk£rl£r,oysaki bilm£zl£r;s£v£nl£r h£rgün ölürl£r!.oRaLaRda ßenden yoqh dü$ünSen anLaRsıN ßuraLarda Senden çoqh ßi qöRseN $a$aRsıN !bır gece ay bana sordu neden senı aglatanla berabersın dıe aya dondum we dedım kı sen hıç gokyuzunden wazgecebılır mısın? kim bilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim *uğraşamam dünümle dünümdekilerle yarınıma bakarım yanımdakilerle... YAĞMURLU BİR GÜNDE DOĞMADIM AMA YAĞMURLA YARIŞACAK KADAR AĞLADIM doktara gitim sen aşıksın dedi nerden anladın doktor SEVEN SEVENİ ANLARUNUTTUM DEMEK BİLE hatırlamaktır!!! Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin.çaresizseniz çare sizsiniz(((KİMİLERİNE GÖRE ADAMIZ ..............KİMİLERİNE GÖRE YALANIZ)))вσşωєя şιм∂ι qözуαşℓαяıмı ѕιℓмєуι qü¢üη уєтισѕα кαнкαуα вσq вєηι....вıяαк уαηαкℓαяıмı ∂υ∂αкℓαяıмı öρмєуι qü¢üη уєтισѕα уüяєğιм∂єη öρ вєηι..!geceye inat seninile sabahlıyacağım,güneş kıskansada seninle ısınacağım,yastıklar kalksın dizinde uyuyacağım,yemin ettim CANTANESİ yalnız sana bağlı kalacağım.....Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, Silmezsen beni istiyorsun, Cevap verirsen beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamıyorsun, Hadi bakalım ne yapacaksınAğlamak İçin Gözlerden Yaşmı Akmalı , Gözler Kuru İken Kalp Ağlamazmı ???giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştirgece bitmeden sabahı göremezsin yanlışı yapmadan doğruyu bulamazsın acıyı çekmeden mutluluğu tadamazsın sen beni unutmadan bilki unutulmazsın...yarınlar hep güzell olur derler..! peki..!bugünlerde dünlerin yarınları değilmiydi..! ???GİDEN GİTMİŞTİR GİDENLE HERSEY BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEGİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR...kardan adam olur,senden adam olmazSen TatLı Bir Liseli Ben Hayatı Olmayan Bir Serseri Hor Görme Be Liseli Bu Serseri Bir Liselinin Eserißir d[A]ha ßöyle evece[K] olsam ßr kaLe[M]de silerdim Seni ASKIMÖLÜMDEN KORKUMUZ OLSAYDI , ŞEYTANLA AYNI PİSTTE DANS ETMEZDİK...!!!her tesbih sallıyan delıkanlı olsaydı ımamlar mafya olurduEskiDeN YağMuRdaN KoRkaR KaRanLıKtaN ÜrPeRiRDiM.ŞiMdi yaGmuR GözYaŞıM KaRaNLıK SıRdaşıM oLduDünya bir gündür, o da bugündür!Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'.Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisinİnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdanHani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğumseni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattınnescafe bile 3 ü 1 arada ben yalnızım,herkesi sevebilirdim,sevmeye senden başlamasaydım... Korkma ! sn gittikten snra hiç acı çkmm..hiç kahırLanıp içmem..hiç adını anmam.. beLki d hiç aaLamam.. yada hiç gülmem.. yada hiç nefes aLmam..kim biLir beLki d hiç yaşamam...Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.Herkez kendini artist sanio bu zamanda...ama bilmiolarki ben yönetmenim, istedime rol veririm, istedime YOL...adını Her Yere Yazıdğımda Seni Sevdiğimi Sandın Ama Ben Seni Sevmedim GüzeLim Sana TAPTIM TAPTIM …!!Seni seviyorum desem karşılıksız yasak olduğunu bilmedenSever misin yenidenNe senle nede sensiz olmuyor desemSeni sevdiğimi bilsenSever misin yenidenAramızdaki engellere boyun sever misinBöyle büyük sevdayı bırakıp gider misinSeviyorum seni desem beni sever misinHıçkırıklara boğuluyorum aklıma sen gelinceHiç mi düşünmedin bırakıp gidinceİhanetin aklıma geldikçe lanet ettim senin sevgineNe dön derim artık ne sevdimBöyle bir sevdayı nasıl bırakıp gittinİsyanımı sana değil kendime ettimAllah`ından bulasın başka sözüm yokGeceleri uyuma kabusla dolsunSabahların olmasın gündüzün solsunGünlerin geçmesin yüzün hiç gülmesinBeni bu hale getirdin senToprağa gömülesinOysa o kadar çaresiz ve mutsuzum kiÖyle mutlu göründüğüme bakmayınBen de sevmiştim biriniAyrılık acısını bende bilirimÖyle mutlu göründüğüme bakmayınBana gelip gülenlerArkamdan deli diyenlerYüzüme dost görünenlerÖyle mutlu göründüğüme bakmayınEvet yasak aşklar beni bulurAcı çektirme Allahım ne olurSevdiğime kavuşsam ne olurÖyle mutlu göründüğüme bakmayınBenimde içim acır ben de ağlarımTaş değilim ki ben*********************************************** ************************************************** *********************************** Bende ağlarım* Öyle mutlu göründüğüme bakmayın artıkBende insanım1.*GİDEN BİR GÜN DÖNMEK İSTERSE…….BIRAKIN DÖNSÜN NE KAYBETTİĞİNİ O ZAMAN …..ANLAR BELKİM…………………………………İNSANLAR VARDIR SEVGİYE LAYIKTIR.İNSANLAR VARDIR SEVGİNİN EN YÜCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIRinsanlar oyuncu olmuş sokaklar sahne bır sevdığim vardı zamanında şimdi olmuş bir *****her gece silahımın şarjörüne mermi yerine seni koyupta defalarca yüreğime sıktığımı nerden biliceksin…1.*Ne oyalayacak kadar günahkarımNede göklere çıkabilecek kadar masumNe geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzumNe şuan yaptıklarımdan mutluSırlar içinde bir dünya varBir de sen varsın içimdeNe seni kaybedecek kadar cesurumNe de kazanacak kadar güclüBİR ZAMANLAR ARKAMA BAKAR AĞLARDIM ŞİMDİ ARKAMA BİLE BAKMAM…BİR ZAMANLAR UĞRUNA DÜNYAYI YAKARDIM ŞİMDİ …..ŞEREFSİZİM…KİBRİT BİLE ÇAKMAMMMMMbi arkadaş buldum beni arkamdan vurdu bir sevgili buldum kalbim yok olduFİZİKTEN BULDUM,MATEMATİKTEN ÇÖZDÜM,EDEBİYATTAN SÖYLÜYORUM AŞKIMM OĞUZHAN SENİ SEVİYORUMMMMM!:`«« گ € Ñ ! گ € w € я € к ö L м € к ! گ ¯|¯ ! Ў Ø я ﺚ м . . . ! ! »»گ ε я گ ε я Ї д $ ı к . . . ! !(A)cıya(Ş)ikayetsiz)(K)atlanmak“Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşlaYol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesi m sen olsan şimdiSeni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?KALBİMDE ARAMA ESKİ YERİNİ SEN GÖZÜMDEN AKAN SELE KARISTIN... ((...))Düşünmekbazen yanyana olmaktan daha fazla zevk verir insana özlem duyarsın hasret cekersin ÖLÜRCESİNE ÖZLÜYORUM dersin ama O SENİ DÜŞÜNÜYOR MU BİLEMEZSİN?? (kıvırcık)BEN SEYTANA UYMAM O BENı DURTMEDıKCE.NEDEN SEN? NIYE BEN? NE VERDIN KI? NE ISTERSIN? NE VAR SENDE? NE OLMALı KI BEN DE?ћαγα† βц γα ЅαŁŁαγαСαкЅιи ; γαđα о†цяцβ αĞŁαγαСαQЅιи..DÜNYADA HERKEZ KENDİNE BİR EŞ ARAR TAŞIN KALBİ YOKTUR AMA ONUDA YOSUN SARARS€N Q!D€L! ßUR@L@RD@N YOLUNU QÖZL€M€KT€Y!M !ST@NßUL @GLıOR S€WQ!L!M Y@ST@YIM S€WQ!L!M H@L@ S€N!N!M D€L!N!M ßıR@KTıQıN Q!ß!Y!M ÇıKM@Z SOK@KL@RıND@ K@YIP D€RßED€R H@LD€Y!M[IMG]http://img.frmtr.com/images/smilies/frown.gif[/IMG](ѕєη ¢єнєηηєм σℓѕαη ѕαηмα кι ѕєη∂єη ναzgєçєя∂ιм ѕαηα кανυşαвιℓмєк ιçιη кιм вιℓιя кαç güηαн ιşℓєя∂ιмAşq BİR T0sT qİbİdİR AraYa qAşaRlLar GiR£BiLiRaŞK en GüZeL YaLaN VaZGeÇTim aRTıK ßu SaVaŞTan....!!!!![c=0][a=1]*bİziM KöydE EbE yOktu HePİmiZ,FırLamA DoĞdUk*[/a][/c]SENİN MARKA OLDUĞUN YERDE ETİKETİ BEN BASARIMM...!!!KIZIM๑ﻛє и ط ц ĸ α ℓ ط í и ط í я τ α и є s í ´ ﻛ í и™ ﮎucuм ﮎaŋa aکıќ oℓмaќ, Cεżaм کεŋکìż ŋεƒεک aℓмaќ طíτaŋεm::::düny@ p!ç.b!zd£ !ç!nd? h!ç..!!SeVemedim HiÇ ne YapaYım KaLbim PİÇkaderime rest çektim isyanlardaymHAyAt üÇ BuÇukLa DörT arasıNda qeÇer ya Üç buçuk atarsın Yada Dört DörtLük YaŞarsIn..°уαѕιуσѕαм° ηє∂єηιм °öℓüуσѕαм° ѕєвєвιмѕιη°Senin askin yalanmis, ben yalanmamis istiyorum.ÖLmek için sebebim Yoq AmA yasamaq İçİNdE SINIRDAYIMBendeki a$k ate$i cehennemi kiskandirir.Nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü; nefretin sahtesi olmaz.Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye...Arkadaş sen hiç ölümün gölgesinde özgürlüğü yaşadınmı *****sine 

sine kurşun yağdırdınmı hiç bir garibanın elinden tutupta kadere rest çektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parçalanmış vücudum dağılmış çenemle zulamda cıgaram suskun silahımla gelmeyen özgürlüğümü bekliyordum...Her agladiginda gözlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu düsün,aglarken cok aglamada o kursunlar beni öldürmesin Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerimErkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan belli olmaz...;LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!Bîrînî SEVDIM, Ortâmdân UZAKLASTIM, Dîyê Hêrkês DELIKANLI, Olmus Bên KOVALAMIYORUM, Dîyê ARKAMDAN, Konusân Olmus Bênîm ADIMI, Vêrêrêk PIYASA, Yâpân Olmus MEKAN, înîzdâ KRAL, OlunALAYINIZ, Gêlsîn Sîzîndê SIRANIZ, GêlîrHER KÖTÜ GÜNÜN SONUİYİ GÜNÜN BAŞLANGICIDIR,HAYATTA ÖYLE BİR YAŞAMALISIN KİMEZAR KAZICI BİLE YASINI TUTMALITutamayacağım sözler VERMEM Basit kişilerle polimiğe GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEMEM Acıyı tanıdığım için kimseye ÇEKTİRMEM Cesaretsizliği gururla ÖRTEMEM Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM Dostlarıma laf ETTİRMEM Tutkularım var VAZGEÇEMEM Gidiyorsan eğer özlesem bile DÖN DEMEM Ağır geliyorsa bunlar firar serbest....Cesaret Akıldan Geliyorsa CesarettirAğızdan Geliyorsa Cehallettir...İnsanların yüzlerinin ve gözlerinin rengi başka başka da olsa gözyaşlarının rengi hep aynıdır...Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var...***************************************** biraz gül·*Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım. ·*Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz. ·*Nefes kesen bir roman yazdım. Tüm okurlarım öldü. ·*Hakan yarın ki maçta forma giyemeyecek... Çıplak oynayacak. ·*Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter. ·*Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım. ·*Yazılıdan sıfır aldım ama, önemli olan katılmaktı. ·*Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz? ·*1959'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur. ·*Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. ·*Ölüm korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygudur. ·*Adamın biri eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş. Eczacı ona "sineğinizin nesi var acaba" demiş. ·*Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır. ·*Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar. ·*Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak. ·*Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor. ·*Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey! ·*Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki... ·*Selam! Ben Aydan Şener. Hadi yaa. Ben de dünyadan Neil Armstrong. ·*Çocuğun biri bir gün kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış. Annesi de "oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?" deyince çocuk: ama anne bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor. ·*Temel Fransa'ya gitmiş. Tabelada Fransa yazıyormuş. O da " Aaaa... burayı da mı Sabancı aldı" demiş. ·*Gençliğim acı veriyordu. Ameliyatla aldırdım. ·*Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı! ·*Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun ·*İnsanlık bugün de para karşısında değer kaybetti. ·*Karınızla aranızdaki ortak yan ne? Aynı günde evlendik. ·*Hayatım boyunca kararsız biri oldum ama artık emin değilim. ·*Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. ·*Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, çok zevkli. ·*Demokrasi, seks gibidir. İyisi de, kötüsü de "iyi" dir. ·*AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama, Maymundan gideceğimiz kesin. ·*Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda. Dünya çatlamasa bari. ·*Asansor bozuk. En yakın asansör karşı binadadır. ·*İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür. ·*Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bügünden yapma. ·*Tanrım! Kendim için bir şey istemiyorum. Yalnızca anneme paralı ve güzel bir gelin nasip et!●●●∂üηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нüzüη,ѕєνмєк вιя нαтα●●●belki yarın ölürüm ozaman son günümü iyi geçirmeliyimElbet Bir Gün Kazanacaksın ama o Gün Benim Kaybetmek istedığım Gün oLacakDudaklarımda kalan kabulsüz bir dilekse..İstemem sevme beni, sevilmek sensizliksebir kalem beni anlatabilir. peki beni kaleme kim anlatabilirBir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksinιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи.....уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αиöℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя.Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir...Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol alYoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım ..Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendirKaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..!üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı...A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz..!Ãlëm Øyµñ Ølmµ§ §økâklâ® §âhñëEğer bir gün omuzlarındaki yalnızlıkları silkeleyip,Ardına düşüp seni kovalayan yankılardan kurtulursan,Ve bir an düşersem aklına öylece en zavallı halimle,Dönüp te sırtını yalnızlık çığlıklarına,Baktığında önüne sana tebessümle bakan , bir sessizlik göreceksin.Eğer sessizliğime ses getirmek,Siyahıma beyazlarını katmak,Günüme doğacak güneş olmak istersen,Sadece aşk için seni bekleyenO sessizlik ben olacağım..NicK Şuan MeşguLsevgilim bana bir gul verdi,bu gul soluncaga dek gelirim dedi,fakat hic gelmedi cunki gul plastiktigeçiçi bir dövmesin şeklini çizdi tanrı topraklara...vakti gelince kazma kürekle silineceksin !Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.HAYATTA öyle mutlu olki gözyaşların seni sırtından vurana sadaka olsun''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''p**likmi=üstümüze yok,Aşk mı?=Ölümüne,İçmek mi?=Sabahlara kadar,Korkumu?=Sadece ALLAH,Kavgamı?=Atara Atar, Satıra Satır…!!*aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeY i$iN' .//Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ//.< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem.. yaNLızLığım Size ! emaneT# .:вαηα нı¢ ıηαηмα уαℓαη¢ıуıм!!σтυяυρ вяşєу αηLαтмα αℓαу¢ıуıм!!ѕєηıη уαяαη вηα ∂єgмєѕ ¢ηм..вєηмℓє σуυη σℓмαѕ мızıк¢ıуıм!!SévqiM SıNıRSıZ aMa aNLıyabiLéNé DoSTLuquM SoNSuZ aMa PaYLa$aßiLéNé, SéN HaRiKaSıN aMa ßéNiM oLDuquN SüRéCéBana bulaşma kalbini kırarım, üstüme gelme dünyayı yakarım,bu sevgi sna çok geldi,bundan böyLe uzak oLaLım..!*ßiRGüN ßi elimde gül ßi elimde silah yanına geleceğim. Ya o gülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!Bu masalar boş kalmaz gidenin yeri dolar,bu vazolara bişey olmaz yanlız cıcekler solar...!..bir PİÇ olup İMPARATOR olmaktansaaaa ONURLU bir HİÇ olmayı tercihEDERİMMSANA ILK YALANIMI SON NEFESIMDE SOYLIYECEGIM SIRF YALAN OLSUN DIYE SENI SEVIYORUM DIYECEGIMHaYaT $aHTé !n$anLaR KaHPé HéRKé$Té B!r Ma$Ké!...\\\\\$oKaKLaRDa YaNKıLaNDı ADıM...$éN$!ZL!Ğé H!Ç ALı$MaDIM:- SuSaRsAm ÇatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM DeStaN(f)SeVeRsEm DEVRİM oLur...aşk fransada trajedi , İngilterede Komedi , Almanyada Dram , TÜRKİYEDE HARAMßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim..ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim!ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum!Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum...iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!..GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !..Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ...çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!..ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!!>>km ne derse desin ben böleimm degisemiyorum<<ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiмßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн`ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiмzãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiмßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıмvєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıмßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıмgözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıмzãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãмσятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !!haYat bıR sINaVsa... kaĞıDımı VeRip ÇıKMaK IsTıYoRUmHaTIrLaMAk İsTİYOrUm GöZLeRİnin ReNGİ YeŞil MİyDİYaPRAKLar KDrMaVİ MİyDİ DENizLer KdrEla MIYDı DaĞlArIn TepeSİ KdRHaa ŞimDİ HATırLaDımSEnin GözLeRİn KÖRdü AŞKImI GÖRmEyecK Kdr'kimseyi affedemiyorsan.kendini affet gitsin..Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül dost ister, kahve bahane."Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederimSevsen de sevmesende,sevmek nedir bilmesen de,ben seni çok seviyorum,sen beni sevmesn de!!!Keşke seni görmek rüyalarda olmasaydı,keşke seni görmek o rüyalar kadar uzun olmasaydı...KALBİMDE ARAMA ESKİ YERİNİ SEN GÖZÜMDEN AKAN SELE KARISTIN...Gerçekçi ol, imkânsızı iste...Gelene kapim acik, gidene dunden acik...pekmez ye pekmezbu hayat böyle gitmezsana birsey söylesem40 yıl aklından gitmezEn acı gözyaslarım;gizli döktüklerim ve gizli sildiklerimdirNasıl ki; Günes yenik düşer buluta, bulutlar yagmura yagmurlar, gözyaslarima. yüregimde yenik düstü sensiz sevdama... Tek kaldım dünyada dünyam olurmusun*Deniz kadar sevdigim dalgam olurmusun?*İlk askım degilsin, affet Son aşkım olurmusun?KaLbiNiN KapıLaRıNı acmaq içN daha kaç aNahtaR qeReq ??]ıŞıa qitMemi istedin ama qördüqüm saDece dipsz karanLıqzaTen ask Kötü bir saKa anLamaya caLışMa .!!$OYL€ !stanbula kiymetini bilsin! !$T@NBUL guzelse sebebi $€N$!N…kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin..azHani İnsan AğLamak İster, GözLerinden Yaş GeLmez, Hani Gülmek İster, Yürekten Gülmez! Hani ßirini ßekler O Hiç Gelmez, Hani Onu Severde Hiç Söyleyemez Tam Söyleyeceği Zamanda O Başkasını Sever Ya, İşte O Zaman İnsan Ölmek İsterde £CEL Gelmez.!Güneş dünyaya aşık olmuş ama bir türlü yaklaşamamış:Çünkü yaklaştığında dünyağdaki tüm güzelliklerin yok olacağını biliyormuş bu yüzden uzaktan sevmeyi öğrenmiş:...Benim Gibi...:İLkiNDe BaŞaRaMaDıYSaN BiR DAha DeNe!..SoNRa BiR DaHa..BiR DaHa... SoNRa VaZGeÇ SaLaKLıĞın ALeMi YoK.Uzaktaki ¥ıldızlar Parlak Geli¥orsa Insana , Uzakta Olduğun Için Tutkunum Sana , En Güzel Aşklar Imkansızsa , Imkansızı ¥aşamak Için Tutkunum Sana.Dostluk bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse devrim olur.Tut ki ben bir eşkıyayım.Ben uçan kelebeğin Güney Amerikada yarattığı sevinci değil, Kuzey Amerikada yarattığı kasırgayı istiyorum..Ben kaos istiyorum...Ruhum gözlerinin rengine tutsak. Bir gece ,bir kus gibi girsem rüyana ..Eder misin bana sevdani yasak?Bu gece yıldızlara senden bahsettim.Seni anlattıkça daha çok parladılar. Ama biz ayrıyız dedim birer birer kaymaya başladılar. Sırf seni dilemem için...Beni ateşlere at,bütün vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsınBir gül'ü sevdim bir seni.. Gül'ü sevdim dikeni battı..seni sevdim .ötün mü kalktı? Sözüm ki Tek Sana Geçmez, Celladımsın Ey Zaman..!İçtiğim şarap değil, uzat kadehini hasret doldurayımHer tohum bahar gelince toprağı güneşle aldatır!"!-Bütün yaralarımı mutluluğun içinden geçerken aldım-!"susmak verilmesi gereken en zor cevaptır;ben sustum,isteyen konuşsun???. . . Adın AŞK OLmaLı . . ._ Ya Da aşkın adı SEN oLmaLı _Söz Ağızdan Bir Defa Çıkar.Tutmasını Bilmiyosan Söylemeyeceksin.Eğer Söylüyorsan Tutmasını Bileceksin.Hem Söyleyip Hem Tutmuyosan Adamlığından Şüphe Ederim.Çünkü Söz Vermek Başka Birşey'e Benzemez.Biz Hiçbir Zaman Dünya Malının Peşine DüşmedikBiz Ağzımızdan Çıkanın Peşindeyiz ... !Yazdıklarımı alınma sakın üstüne...Ruhu olmayan sözcükler ne ifade edebilir ki yüreğine?Zamansız geldin biraz,bende tam ağlıyordum....!Seveceğini bilseydim, Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim, Döneceğini bilseydim, Yoluna milyonlarca gül sererdim..Zamansız geldin biraz, Bende tam ağlıyordum. Elimde bavulum, Burdan çekip gidiyordum. Yanımda bana aldığın; Ufak oyuncağım... Sorma...!'Neden diye ?' Sen Anlamazsın, Son aşkım olacaksın..!Yoruldum peşinde koşmaktanYoruldum bu platonik aşktanAllah`ım yarat beni baştanSeN , bitmelerimin bittiği ansın..Kıyametim OLdun...Cehennemin OLacagım...Gülümse !!! Eğer Gülümsersen Tüm Dünya Seninle Gülümser !!! Eğer Ağlarsan Yanlız Ağlarsın !!!Suratın İğrenç SöyLe KimLerden Yüz ßuldun? Vücudun Kireç SöyLe ßöyLemi Pak oLdun?...///sen bnm adımı bile anamassın..bırak dost kalmayı düşmanım bile olmassaın...///__________________Öyle horozlar vardır ki öttükleri için günesin doğduğunu sanırlar.* Hayatta tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğim ve bunu da çaktırmadığımdırρяєηѕιρℓєяιм уσктυя αмα ѕєωιуєѕιz ∂є ∂ιιℓιм●кιη¢ι ∂ιιℓιм αмα υηυтмαм●ѕєƒкαт göѕтєяιяιм αмα şıмαятмαм●кєη∂ιмℓє çєℓιşєвιℓιяιм αмα кαƒαмα тαкмαм●¢ι∂∂ιує αℓıяıм αмα кαρıℓмαм ∂αℓqα qє¢єям αмα кıямαм●нυzυя νєяιяιм αмα ѕöz νєямєм●ѕαнιρ σℓυяυм αмα αιт σℓмαм؟؟؟Kan akar ama aktığı yerden en son kan değil, can çıkar.sen kalbime giren bi sevda kurşunusun seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar...!!!içtiğimizin değil,içerken düşündüklerimizin sarhoşuyuzz...affedersem unuturum,ben affetmedim..........BiLiRsİn sInIrsıZdIr bU SeVgİmİn iNaDı sEnİ BaĞlAmaSaDa bAğLıYoR TüM KaİnAtIYaşam herkesten yana olmasa da ölüm tarafsızdır!!!Ben kendim yapamadım bari sen agLat beniYa Bana Geleceksin Yada Bana Geleceksin Başka Çaren Yok Kızım Yada Sktır OLUP GİDECEKSİN||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu!!! ||Bu FiLM BeNiM FiLMiM!!BuRDa eSaS KıZ BeNiM!SeNaRYoDa BiLe YoKKeNBu SüSLü ŞıLLıK Da KiM?!" ŞirinLer qaYMı ? qaY deiLse NasıL çoğaLıoLar?? YoKsa HepSi şiriNeyeMi DaLDı..aMaNın yoKsa şiRine K$aR mı ?? "ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya!..BosWer KaLBim BosWer..! //BirDaha BöyLesine sewiLeceKmiSin??BöyLesine DeLi,SacMaca,SebePsizCe..?\\« Kısa Mesajda ßiLe 160 Karakter war. Ama Sende ? »| Sevmeyi SenDen iyi Bilirim ama...BiR KalemDe De SiLeBiLiRim.. |KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin ..>< нэr Иэfэээs aLısıм ЌэИdімcээ ßi iИ†іhaRBu yalan dünyada her zaman gülüp geçeceksin ki hayat seninle değil sen hayatla dalga geçesin..mutlu olmayan için en büyük mutluluk hayal kurmaktırSiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr *cehennemde yaşadığım için cennet hakkımSevqi ¿ Nefret Midir ¿ Sevqi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevqi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevqi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevqi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir !!GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm!!çok üzgünüM iStémédén ßi ßakı$a aLdandım iNaN ßana pi$manLktan ßtn gécé ağLAdım ='(кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя...' Göremezler... İzin Wermessem Üzemezler... Çözemezler... Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler...!!!Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!....KıR KalbiMi GönlüN oLsuN.. aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN.. ŞimDi ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN..!Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında… Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!Kendime soruyorum hep Yeniden doqsam ßeni beNİM Kadar severmi diyeeee.. O imkansız tabLo çıkıyor karŞIMA AsLa diyeeeeeee.....!!SürekLi hayaL kuruyorum Sende ßenim kadar sevsen ne oLUrdu diyee..! qözLerimin öNüne imkansız ßir tabLo çiziLiyo O asla ßu kadar sevemez diyeee.. Kendime soruyorum hep Yeniden doqsam ßeni beNİM Kadar severmi diye.. O imkansız tabLo çıkıyor karŞIMA AsLa diyeeeeeee.....!!Gdéиé üzŁмé,ѕvsé gтмzdi!GéŁéиé sévимé,оdά вşкάsиdи gŁdi..!!Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsunséfDim onu néDénsiz ..séwméDi $éréfsiz .. ama ßiz kaLDırDığımız g*tü inDirmésiniDé ßiLiriz !! aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik mii??? Yüz Werip Adam Ettiysem Sıfırla Carpar Yok Ederim...KaFaMa TahKMaM…SoNuNa ßahKMaM….ßéN aDaM oLmaMevliyken balayına , bekarken alayına gider.Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersingebere jackson[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdiKadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir۰۪۪۪۫۫۫۰в۪۪۪۪۫۫۫۫۰я۪۪۪۫۫۫۰۪۪۫۫υ۪۫۰۪۪۪۫۫۫η۰۪ ۪۪۪۪۪۪۫۫۫۫۫۫۫є۪۪۪۫۫۫۰т۪۪۪۫۫۫۰۪۪۪۪۫۫۫۫т۰۪۪۪۫۫۫є۰۪۪۫ ۪۫۫ѕ۪۪۪۫۫۫۰۪۪۪۪۫۫۫۫i۪۪۪۫۫۫۰۪۪۪۫۫۫g۰۪۪۪۫۫۫η۰۪۪۪۪۫۫۫ ۰$iz ßoqtan Fani dünYanızda süRtüq gßi y$RkEn bn $on$uzluqmda öLyoRm..hEm qidenedir bu şEhiR hem qeLecek oLana oda biRaz oyaLanıp qideR nasıLsa.bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm DéqeR veRdikLerimiN q*tü kaLkmasıN..deqeRi aLıRım q*t qißi kaLıRsın!.....üsTüme qeLme haYat seNi hEr $ek!L ya$arım bheN.....! hérséЧ b0mb0q ... wé yiné kimsé y0q..!!….En yaKın biLdiqim vefasız çıkTı, ßeni DÜŞMAN deqiLde dostLarım yıktı...yoksun artık yanımda aman çokta umrumdahéDéFin ßénséM héR âTı$ın kâRâwânâ ..!! biss yüzsüs p**Lér qibi hér qüséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asLa unutmayıss éskidéN ALi Ata ßakaRdı $imdi kaRıYa Kıza.I$ık $üt İçérdi $imdi Vodka RédBuLL.İpék İpi TutaRdı $imdi ...DuyDuqum én aqıR kéLimé ßiLé '' SémiyoRum '' Déyi$in kadaR koYmamı$Tı...ÇocukLuqumDan kaLma hayaLéRimi aLDın ßéLki Ama ;DuaLaRımı aLamıcakSn !!!Bu erikson, başka erik yokEy yükselen nesil. . .İn ulan aşağı.Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsınsevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...Kendi kurallarımla oynarım,Baktim oyun sıktı,bırakır kalkarımKalacak olan yerini,gidecek olan yolunuBana her zaman deli manyak derler.Evett....Bazen öyle gidip gelirlerSeni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek..1*£ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....!2*olmuş ateş yanarmı buz tutmuş su akarmı bu gözler seni sevdi başkasına bakarmıKaza gibiyim, kimin başına geleceğim belli olmaz !BANA DARBE ATANI,,BEN HARBE SOKARIM.....ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ !ßisde böLe qüseLim ya kaßuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıNнєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•Sen geceyi bana bela ettin...Bense sana olan herşeye lanet ettim...Dünyayı biran güzel sanmıştım sağol çabuk gözlerimi açtınYağmurLA yarışTım bugéCé... ߀n ağLadım, o ağLAdı... RüzgarLa doLAştım bu saßah o €sTi, ߀n "sustum"...kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))bende hakkin kaldiysa eger sevildigin gunlere sayNE AŞKLAR VARDIR KİMBİLİR,YAŞANMAYI BEKLEYEN....NE AŞIKLAR VARDIR KİMBİLİR,YAŞADIKLARINA NEFRET EDENYASAMAK;GÜZEL OLSAYDI,DOGARKEN AGLAMAZDIMİçtiğim sigaram gibiydin aranızda tek bir fark vardı, sigaramı ben bitirdim, beni de sen...Umduğunu deiL.! ßuLduğunu GötürecekSin..!însânı yâ$âtân hâyâllêrî, ôldûrên îsê gêrçêklêrî...“Gün olur devran döner..Horoz Domalır tavuk Gömer..ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz ! !!!!Acıma yok Nefret var Taviz yok İşkence var Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●●*SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRg,,NeFes ALmA eFeS aL,,2 GüN Önceydi cenaze Haydi ŞiMdii ŞeReFe!!Hep KaZanAn sEN oLdunN Bile Bile KAyBETtim Nasıl KıyaRdıM Sana CanımDanDa ÖteyDİn SAna Yalan GElsEDe Ölesİye SeViLdiNn...No PaNiC No HeYCaN BeN KoYcAm SeN SuSCaN!!!!!Ayık oL panik yapma rahat oL ßak dalgana..Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñHayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazDü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé....!CiGaRamın uCunDa YaKaCam Bu aŞKı ÇaK KiBRiTi GöR DuMaNı.. x(Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben“ işte hepsi bu kadar…biLiodum bu şehiя baиa daяdı,,biLiodum bu şehiяde bi yığıи iиsaи $ekLiиde hayvaи vaяdı..!Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa...βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , ĢєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ..asLında aşkLarın en güzeLi yoktur.. aşkLar yaşandıkça en güzeLdir .. !!SHOW ME THE MEANİNG OF BEİNG LONELY (yalnız olmanın anlamını soleanLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın qideR..DiKenLer saRdı içiMi,kaRanTinaya aLıoRum hayaLLeriMi!!...^^..qiмé иé qαямαи çøямαи ħααđıмđαи _??чαLαи đøLαи мαšαLLαяđαи _?? вéи мυđłυšαм qiмé иé..^^...!!ßeLki ßen Senin Hiçßir$eyinim ama Sen o HiçßirŞeyin Her$eyiSin!..BnA HaWa AtIcAm DiYe KenDıNı KaSMa DamArINdAKi KAnIN biLe bAnA HaStA...!!!NéFréd Vé Acının 1Lé$imiyim ßén. AqLamak FéLséFém ÖLdürmék EqLéncém..!Hayad ßénim Hayadım Hérkés Dostum OLamas. A$ka GéLincé 1DéFa OLdum 1Daha OLmaz..!Sana Git Diémém Ama KaL Démék Dé GéLmior İcimdén..!†ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..!*-*-$ey†an nefreTe sevGiDen daha çok inandı çünkü sevginin sah†esi vardı ama nefretin asla...!kendini mutlu mu hissediyorsun, dert etme birazdan geçer...aLLaHım onLaRa aKıL FiKiR BanaDa BoL BoL PaRa VeR...!!acele işe...bende işicem... şeytan karışmaz merak etmee.....Cesaretimin Bittiği Yerde Esaretim BaşLar ..!!Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...!Sén Birték ana Güvén, Kimséyé Güvénmé. Sén Birték éni Sév, KimséLéri Sévmé. `Léri [ß] Yap Ama Kimséyé SöyLémé !beni eskiler tanır,yeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalıriN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR ...Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!Şımarıqım,uysalım,isteyince Laf koyarım ama çok hassas ve alınganım çözemessin beni ben zor olanlardanım...Melekler ağLamaya mecburdur tıpkı seviLmeye Laik oLdugu gibi...HayaT Benm HayaTımm oLdnqnDan bî pRobLêm yok xDsen qeÇtin yine ben sınıfta kaldım;ßir tüRLü yanına uLa$amadım.Sevda sınavınDa teşeqqüR aLdım;İhanet dersine çaLışamadımBen ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsunqüzeLLik aLLah veRqisidiR..siviLce de KDV'siDir.. xD..^RésT Çéktim Bu SahTé HaYat*a .. Ya$amaYacaqım Dérqen ..Sén Çıktın kaR$ımaDık..Dık..Dık..|*qim 0 .. |BéN aşq aÇ qapıyı] Ya Bi s*ktr qİDKaç Kadéh Kırıldı Sarhos qönLümdéé ßir TürLü Kéndımı Avutamadım.. Yıllarca Ağladım ßöLé Sévincé ßi Türlü Séni unutamadım....ßΆм£z••••d£dÎğÎм••••h£я••••گے£¥•••• bΆ†Î••• •gÎ†м £z••••d£dÎğÎм••••h£яk£گÎÑ••••gΆ†ÎğΕ•••gÎbÎDersha ne 3000 ytl,Kurs 200 ytl,Sevis Parası 80 ytl.Karne günü pederden yiyeceğin dayak paha biçilemez ! x)Sünnete Karşıyım,Gençlerin önünü kesmeyelim !Yapma bea azrail marionun bile 3 canı var..İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz..Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdımKim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi.sorunum aĞLamayı öğrenmeK değiL qüLméyi unuTmak]uZaTma eLLérini uZak oLsun istemeZ - benDen aLdıkLarını veRmeyé güCün yeTméZ
[*]..uYkum gİbi geLsene.кέйDiiйii мสятιLสяLส вiiя тυтмส..รέйiiй кสйสтLสяιй уσкmilyonlarca spermin arasında birinci ol, şu yaşadığın hayata bakßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti...!!Çivi çıksa bile çıktığı yerde mutlaka iz bırakır...DOĞUŞTAN ÇARESİ OLMAYAN BİR HASTALIĞIM VAR HER GÖRDÜĞÜMÜ İNSAN ZANNEDİYORUMAşık olup ızdırap çekecegime, Grip olup burnumu çekerimUmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GEÇmiŞimDen..Beyninin içi BomBoş..! kurduğun hayaLLer hep boş!!haYat boşş EğleN ÇoŞşşseviyorsaN Yanımda olursun SewmiosaN elin olursun Umurumda DeiLki 2 biraya Sende UnutulursunBeNDeN SaNa SöYLeMeSi ZoR YaZMaSi KoLaY BiR SöZCüK..HOsÇAkAL...Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?FaRqınDamıSınn? ßuRaLaRınn ßaSınCı AzaLdıI..0 yüSden HeRkeSinn SewiyeSinE inEmioRmMm..!!!...wé ALLah héR şéYé Yétişémédiqi için KanKiLérimizi yaRattıcehennNem bo$.. butun $eiTan*Lar burdaaaßisden neFret edin.. chunqu sizden deiLiz !!arqamızdan heß qufredin.. qendimize qefiLiz !!duny*aLarımız farqLı.. anLa$amıcaz.. eminiz !!asadan öLümü cıqaran ustadın nesLiiz biz!!************************************** msn plus kodu werem biraz̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●
)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿************** tabanca٩(●̮̮̃●̃
۶٩(•̮̮̃•̃
۶٩(-̮̮̃-̃
۶٩(●̮̮̃•̃
۶٩(͡๏ ̯͡๏
۶٩(-̮̮̃•̃
۶٩(×̯×)۶****** halay[c=48]********* ·#[c=4]¤¤¤¤[/c]*** >* ·#al3nic3v** <** ·#[c=4]¤¤¤¤[/c][/c]***************** ·$0,0********* güzel bi nick·$0,0********* nick görünmez oluyo/̵͇̿ ̿/'̿̿̿̿̿̿ ̿ ̿********* tabanca@>-'-,--********** gül[c=48]`************* ·$4¤ۣۜ..¤* >*** al3nic3v[/c]** < ·$4,0 ¤ۣۜ..¤·0 nick·$2,8F·$8,2E·$2,8N·$8,2E·$2,8R·$8,2B·$2,8A·$8, 2H·$ 2,8Ç·$8,2E·0** nick[c=2][c=#EC134F]ҳ̸Ҳ̸ҳ || @ı/ıy* ||ҳ̸Ҳ̸ҳ[/c]* nick(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̲̅̅b̲̅o̅ ̲ r̲̅ o̲̅̅_̅_̅_̅()ڪsigara)--====(,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̅̅ |¯̲̲̅̅()--© (şırınga)|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] VoLume ıııııııııııııııı[]ıııııı %85 Bass ıııııııııııııııııı[]ıı %95 |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] (Müzik seti)●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● (Love)̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●
)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ (silahşör)~√V''^√~√V^√V'^~---------- (kalp ritmi) |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| (bayrak)·#·$4●Ξ̲̅̅·$6F·$4Ξ●Ξ̲̲̅̅·$6r·$4Ξ●Ξ̲̅·$2m·$ 4Ξ●Ξ̲̅·$ 6T·$4Ξ●Ξ̲̅·$5r·$4Ξ● ·$#E817BE·#(S) C ·$#AE31CEh ·$#744BDEo ·$#3A65EEC ·$#0080FFa ·$#3A65EEL ·$#744BDEa ·$#AE31CET ·$#E817BE€ (S)·0 ·#·$16B ·$17B ·$26B·$35J·$1J·$35J ·$17K ·$26K ·$16K ·#·$16G ·$19G ·$28G ·$4G ·$4S ·$28S ·$19S ·$16S ·$2·#Fe·$#2A2A66ne·$#55554Crb·$#7F7F33ah·$#AAAA19ç e ·$#D5D500Cu·$#AAAA19mh·$#7F7F33ur·$#55554Ciy·$#2A2 A66e·$#15157·$2ti (̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̲̅̅b̲̅o̲̅ r̲̅ o̲̅̅_̅_̅_̅()ڪ:BIZDEKI ALISKANLIK!!! (bunu nicke yapıştır sigara olsun·#·$16Y·$17y·$26Y·$35y·$44Y·$1YUSUF·$44Y·$35y ·$26Y ·$17y·$16Y̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●
)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿polat alemdar|͇̿ ͇̿ ̶͇̿ι |̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿| |̿ V ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿| \ ͇ / |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿| game over yazısı(_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅a̲̅l̲̲̲̅e̲̅n̲̲̲̅̅̅ ̅ ̲̅ ̲̲̲̲̅̅̅_̅_̅_̅()ڪے**** sigra içinde ismin yazsınI͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ ̿ V ̿ ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿ ̿|̿ ̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ ̿ V ̿ ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ alın nickinize yapıştırın .(•̪●
aLın bide bunu veriyim 2 side gayet güzel* Nick 3 kat büyüyo*** ஜ๑۰۪۪۫۫S۪۫۰۰۪۪۫۫E۪۫۰۰۪۪۫۫N۪۫۰۰۪۪۫۫İ۪۫۰۰* ۪۪۫۫S۪۫۰۰۪۪۫۫E۪۫۰۰۪۪۫۫W۪۫۰۰۪۪۫۫İ۪۫۰۰۪۪۫۫Y۪۫۰۰۪۪۫۫O ۪۫۰۰۪۪۫۫R۪۫۰۰۪۪۫۫U۪۫۰۰۪۪۫۫M[c=0][a=6]---- NICK-----[/a=5]|[a=5]|----Nick.------[/a=3][/c=9]* PHP Code:*[c=4][a=1]-----nick-----[/a=4][a=4]|-----nick------[/a=1][/c=4]* PHP Code:*[c=12][a=0]_-_-_-_-_-_[/a=12][/c=0][a=12][c=0] nick [/a][/c][a=12]_-_-_-_-_-_[/a=0]* PHP Code:*[c=4][a=1]_-_-_-_-_-_|[/a=4][/c=1][a=4][c=1] nick|[/a][/c][c=1][a=4]|_-_-_-_-_-_[/a=1][/c=4]* PHP Code:·$0۞·$4ҳ̸·$0Ҳ̸·$4ҳ·$0™·#·$16 nick ·$25 nick ·$34 nick ·$5nick ·$4£·$5nick·$34nick·$25nick·$16nick·0·$0™·$4ҳ̸·$0Ҳ ̸·$4ҳ·$0۞[c=0][a=12]** nick[/a][/c]* PHP Code:[c=0][a=6]---- nick-----[/a=5]|[a=5]|----nick.------[/a=3][/c=9]* PHP Code:[c=0][a=6]---- nick-----[/a=5]|[a=5]|----nick------[/a=3][/c=8]* [̲̅a̲̅][̲̅l̲̅][̲̅e̲̅][̲̅n̲̅][̲̅i̲̅][̲̅c̲̅][̲̅e̲̅][̲̅v̲̅]|̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿||͇ ͇ ͇ ͇|̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿|̿ \͇|||͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿|̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿\ ͇ /
[*]..uYkum gİbi geLsene.кέйDiiйii мสятιLสяLส вiiя тυтмส..รέйiiй кสйสтLสяιй уσкmilyonlarca spermin arasında birinci ol, şu yaşadığın hayata bakßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti...!!Çivi çıksa bile çıktığı yerde mutlaka iz bırakır...DOĞUŞTAN ÇARESİ OLMAYAN BİR HASTALIĞIM VAR HER GÖRDÜĞÜMÜ İNSAN ZANNEDİYORUMAşık olup ızdırap çekecegime, Grip olup burnumu çekerimUmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GEÇmiŞimDen..Beyninin içi BomBoş..! kurduğun hayaLLer hep boş!!haYat boşş EğleN ÇoŞşşseviyorsaN Yanımda olursun SewmiosaN elin olursun Umurumda DeiLki 2 biraya Sende UnutulursunBeNDeN SaNa SöYLeMeSi ZoR YaZMaSi KoLaY BiR SöZCüK..HOsÇAkAL...Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?FaRqınDamıSınn? ßuRaLaRınn ßaSınCı AzaLdıI..0 yüSden HeRkeSinn SewiyeSinE inEmioRmMm..!!!...wé ALLah héR şéYé Yétişémédiqi için KanKiLérimizi yaRattıcehennNem bo$.. butun $eiTan*Lar burdaaaßisden neFret edin.. chunqu sizden deiLiz !!arqamızdan heß qufredin.. qendimize qefiLiz !!duny*aLarımız farqLı.. anLa$amıcaz.. eminiz !!asadan öLümü cıqaran ustadın nesLiiz biz!!************************************** msn plus kodu werem biraz̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●