Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yaklaşık 10 gün önce yeni sistemimi topladım.Uzun zamandır almayı planlıyordum
Foruma da yaklaşık 1-2 Aydır giremiyordum.Yeni sistemim ile birlikte foruma da daha fazla zaman ayıracağım 
Bazı Resimler ;
Bilgisayarı çevre birimleri ile birlikte ortalama 4000 TL ye Aldım.
İntel Core i5 4440 İşlemci
Gigabye H87-HD3 Anakart
Corsair 8GB-CL9-Dual-1600MHz-1.5V Ram
Asus GTX760-2GB-256Bit-Dx11 Ekran Kartı
Corsair GS Serisi 128GB SSD
WD Caviar Blue 2TB HD
Corsair Carbide 400R ve CX750W PSU
Şuana kadar yaptığım testlerde piyasadaki her oyunu Ultra - Yüksek ayarlarda sorunsuz +30 +40 FPS de çalıştırdı
Özellikle oyunu Battlefield 4 - Crysis 3 oyunlarında test ettim.Crysis 3 daha önce eski bilgisayarım ile oynarken bu kadar zevk almamıştım
Bazı Resimler ;
Bunlarda oyuncu ekipmanlarım ;
Klavye ve Mouse herkese öneririm.Klavye hızı gerçekten çok hızlı.Mouse gerçekten FPS oyunları için çok iyi.
Fakat Mouse ile İnternet Kafe Turnuvaları vs. katılmanız yasak Makro kullanımı yüzünden
Kulaklığı ise beğenmedim.Eski kullandığım Creative SB Tactic 3D Alpha kulaklığı çok daha iyiydi.
Siberia V2 Heat Orange beni hayal kırıklığına uğrattı
Sistem hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Sistem almak isteyen arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olurum.
Gerçekten çok mutluyum
Foruma da yaklaşık 1-2 Aydır giremiyordum.Yeni sistemim ile birlikte foruma da daha fazla zaman ayıracağım 
Bazı Resimler ;
Bilgisayarı çevre birimleri ile birlikte ortalama 4000 TL ye Aldım.
İntel Core i5 4440 İşlemci
Gigabye H87-HD3 Anakart
Corsair 8GB-CL9-Dual-1600MHz-1.5V Ram
Asus GTX760-2GB-256Bit-Dx11 Ekran Kartı
Corsair GS Serisi 128GB SSD
WD Caviar Blue 2TB HD
Corsair Carbide 400R ve CX750W PSU
Şuana kadar yaptığım testlerde piyasadaki her oyunu Ultra - Yüksek ayarlarda sorunsuz +30 +40 FPS de çalıştırdı

Özellikle oyunu Battlefield 4 - Crysis 3 oyunlarında test ettim.Crysis 3 daha önce eski bilgisayarım ile oynarken bu kadar zevk almamıştım

Bazı Resimler ;
Bunlarda oyuncu ekipmanlarım ;
Klavye ve Mouse herkese öneririm.Klavye hızı gerçekten çok hızlı.Mouse gerçekten FPS oyunları için çok iyi.
Fakat Mouse ile İnternet Kafe Turnuvaları vs. katılmanız yasak Makro kullanımı yüzünden

Kulaklığı ise beğenmedim.Eski kullandığım Creative SB Tactic 3D Alpha kulaklığı çok daha iyiydi.
Siberia V2 Heat Orange beni hayal kırıklığına uğrattı

Sistem hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Sistem almak isteyen arkadaşlara her türlü konuda yardımcı olurum.
Gerçekten çok mutluyum