Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Metin2'nin source'si daha önceden zaten paylaşıldı www.metin2.de fileside daha önceden paylaşıldı (ki kullanacak olan arkadaşlar varsa kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum çünkü 60 onlinede pert oluyor SF. kendim test ettim.) Arkadaş oyunun 20.07.2014 yedeği olduğunu söylüyor.Son günlerde o kadar imkansız görülen oyunların SRC'leri paylaşıldı ki bu bana imkansız gelmiyor nedense...Ayrıca forumu sır gibi paylaşma gibi bir durum yok sadece bu forumdayken başka forumdan bash etmek anormal geldiği için belirtmedim.Keyifli forumlar.
Can BARAN...
Can BARAN...
ely serverleri ip/putty navi şifre - elym2 paneli (4 server ekli olan) adminin oyunda ki kullanıcı adı şifresi forumda ki şifresi + bin lira takas?madem herkez birşeyleri satıyor bende isteyene Wow dosylarını satabilirim çok fazla değil şöyle bi 8-9 Bin verseneler veririm
@sau reng
ely serverleri ip/putty navi şifre - elym2 paneli (4 server ekli olan) adminin oyunda ki kullanıcı adı şifresi forumda ki şifresi + bin lira takas?
alıyorum özelden mesaj at

ely serverleri ip/putty navi şifre - elym2 paneli (4 server ekli olan) adminin oyunda ki kullanıcı adı şifresi forumda ki şifresi + bin lira takas?
verdim gitti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)