emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Orjinal metin2 files; 20.07.2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ownii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

bende pc'mi + Motorumu satiyorum alan varmı :D :D

o forumdan indirdiğim metin2 sourcesinin bazı dosyaları
10399447_604097466378519_6042937697673867306_n.jpg

Saçma sapan yorumları bir kenara bırakarak arkadaşın yazısını şu şekilde açıklayayım.Bir nevi evet yalan olabilir fakat son günlerde forumlarda gördüğüm kadarıyla forum ismini vermeyeceğim fakat bir çok oyunun sourcesini yayınlıyor bunların arasında lolün dosyaları dahi tam olmasa bile yayınlandı.Hatta banada inanmayacak olanlar için birkaç sourcesini aldığım oyundan "Runes Of Magic" oyununun Sourcesini ve Lol'ün dosyalarının bir kısmının (Tam hali yayınlanmadı.Yayınlandıysada bilgi sahibi değilim.) screenshot'unu atayım.
09ebb6dc57.jpg

Bunun gibi birçok oyun yayınlanır "tirk" denen bir kişi tarafından.Arkadaşın dediği ne kadar doğru kesin bir dil ile bilemiyorum fakat gerçeklik payı var.İnsanları aşşağılamadan önce bir ARAŞTIRMA (Genel olarak anlayış problemimizin bundan kaynaklandığını düşünüyorum.) yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Keyifli forumlar.

Can BARAN...

Bunlar hep amerikanın oyunu işte mk :D

Saçma sapan yorumları bir kenara bırakarak arkadaşın yazısını şu şekilde açıklayayım.Bir nevi evet yalan olabilir fakat son günlerde forumlarda gördüğüm kadarıyla forum ismini vermeyeceğim fakat bir çok oyunun sourcesini yayınlıyor bunların arasında lolün dosyaları dahi tam olmasa bile yayınlandı.Hatta banada inanmayacak olanlar için birkaç sourcesini aldığım oyundan "Runes Of Magic" oyununun Sourcesini ve Lol'ün dosyalarının bir kısmının (Tam hali yayınlanmadı.Yayınlandıysada bilgi sahibi değilim.) screenshot'unu atayım.
09ebb6dc57.jpg

Bunun gibi birçok oyun yayınlanır "tirk" denen bir kişi tarafından.Arkadaşın dediği ne kadar doğru kesin bir dil ile bilemiyorum fakat gerçeklik payı var.İnsanları aşşağılamadan önce bir ARAŞTIRMA (Genel olarak anlayış problemimizin bundan kaynaklandığını düşünüyorum.) yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Keyifli forumlar.

Can BARAN...

Sanırım sen konuyu tam olarak anlayamadın ? Burda dalga geçilmesinin asıl sebebi kişinin kendi davranış tarzından kaynaklanıyor. Biz filesin orjinal olduğuna dair kanıtlar sunmasını isterken çocuk gibi atarlanıp inanmayan mesaj atmasın v.s gibi laf kalabalığı yapıyor. Eğer varsa ortada birşey örn. senin gibi bir kaç resim ekleyebilir konuya game olsun sistemler olsun v.s ama bunlar olmadan 2-3 satır yazıyla bir konuya 2-3 bin TL istenirse doğal olarak tabi ki ciddiye alınmaz. Açıkcası her ne kadar official olsada bir dosyanın o fiyata olacağını hiç sanmıyorum ki öyle birşey olsa sanırım ücretsiz paylaşılmazdı.
Sözün özü 40k files paylaşıldı zaten çok çok biraz uğraşla bir kaç editlemeyle yine birebir official olmasada yakın bir files çıkartılabiliyor. Ayrıca metin2 oynarken kimse officialliğine pek bakmıyorum sistemler bir çok oyuncuyu ilgilendirmiyor büyük serverlere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten. PvP oynayanlar genellikle daha az uğraşıp daha iyi olmak istiyorlar o yüzden metin2 yi değil pvp leri tercih ediyor eğer bu şekilde devam edilirse zaten çok fazla sürmeden hem metin2 hemde pvp ler kısa bir süre içinde tarih olabilir..
Tekrar söylüyorum sen nasıl açıklık getirmek için resim açıklama v.s eklediyse eğer ortada bir ticari iş yapıyorsa mutlaka bunları ufakta olsa göstermek insanları ikna etmesi gerek ama 2 bin TL verecek insanada acırım o ayrı bir durum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri