- Konular
- 31
- Online süresi
- 22d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 3,322
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yardım almak isteyenler skype ekleyebilirler.(skype:miracrn)
Hazır Ymir Work dosyası(Virüs Taramasını dosyanın boyutu 244mb olduğundan ekleyemedim.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yeni Map Editor
Alternatif Map Editor
Mapconv
![]()
Tek Parça
Part 1
Part 2
Part 3
Türkçe değildir ben bu videolardan öğrendim bu benimkinden daha detaylıdır.Ama dediğinden anlamassınız![]()
Kardeşim herşey oluyorda MapCoverterle minimap kısmı olmuyor siyah gösteriyor. Sende videoda o kısımda videoyu durdurup açmışsın. Ayrıca packları ayarlıyorum server dosyalarını map kısmına atıyorum configleri ve indexi locale_tr de atlantisinfoyu ayarladığım halde oyun içinde warp koduyla ışınlanmak istediğimde yazı çıkıyor ama ışınlanmıyor. Videoda bazı kısımları atlayarak geçmişsin. Buralar nasıl olacak ?
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 1,562
- DevLira
- 0
Tam olarak anlamadım.Hazır ymirwork dosyasında zaten gerekli dosyalar var.Merhaba arkadaşım ben hazır ymwork dosyasını kullanıcamda sadece zone dosyasını atmam yeterli olurmu acaba ?
Kardeşim herşey oluyorda MapCoverterle minimap kısmı olmuyor siyah gösteriyor. Sende videoda o kısımda videoyu durdurup açmışsın. Ayrıca packları ayarlıyorum server dosyalarını map kısmına atıyorum configleri ve indexi locale_tr de atlantisinfoyu ayarladığım halde oyun içinde warp koduyla ışınlanmak istediğimde yazı çıkıyor ama ışınlanmıyor. Videoda bazı kısımları atlayarak geçmişsin. Buralar nasıl olacak ?
Evet,malesef bazı kısımları çekemedim.yabancı videoda mapin nasıl ekleneceği var.Yakında yeni part daha ekliyeceğim.İstersen şimdi yabancı videoya bak eğerki hala sorun oluyorsa skype ekle yardımcı olayım.
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 2