Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Map [VİDEOLU] Sıfırdan Map Yapımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miracdanger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 322
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yardım almak isteyenler skype ekleyebilirler.(skype:miracrn)
Hazır Ymir Work dosyası(Virüs Taramasını
dosyanın boyutu 244mb olduğundan ekleyemedim.)

Yeni Map Editor

Alternatif Map Editor

Mapconv

videoluanlatim.png

Tek Parça

Part 1

Part 2

Part 3

Türkçe değildir ben bu videolardan öğrendim bu benimkinden daha detaylıdır.Ama dediğinden anlamassınız :)

Kardeşim herşey oluyorda MapCoverterle minimap kısmı olmuyor siyah gösteriyor. Sende videoda o kısımda videoyu durdurup açmışsın. Ayrıca packları ayarlıyorum server dosyalarını map kısmına atıyorum configleri ve indexi locale_tr de atlantisinfoyu ayarladığım halde oyun içinde warp koduyla ışınlanmak istediğimde yazı çıkıyor ama ışınlanmıyor. Videoda bazı kısımları atlayarak geçmişsin. Buralar nasıl olacak ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım ben hazır ymwork dosyasını kullanıcamda sadece zone dosyasını atmam yeterli olurmu acaba ?
Tam olarak anlamadım.Hazır ymirwork dosyasında zaten gerekli dosyalar var.

Kardeşim herşey oluyorda MapCoverterle minimap kısmı olmuyor siyah gösteriyor. Sende videoda o kısımda videoyu durdurup açmışsın. Ayrıca packları ayarlıyorum server dosyalarını map kısmına atıyorum configleri ve indexi locale_tr de atlantisinfoyu ayarladığım halde oyun içinde warp koduyla ışınlanmak istediğimde yazı çıkıyor ama ışınlanmıyor. Videoda bazı kısımları atlayarak geçmişsin. Buralar nasıl olacak ?

Evet,malesef bazı kısımları çekemedim.yabancı videoda mapin nasıl ekleneceği var.Yakında yeni part daha ekliyeceğim.İstersen şimdi yabancı videoya bak eğerki hala sorun oluyorsa skype ekle yardımcı olayım.

ELine Sağlık Usta

Teşekkürler

Bakiyorum bakalım olucak mı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri