Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkese teşekkürler elimden geleni yapacağım 

Merhaba , iyi çalışmalar dilerim ..
Bana özel avatar ve imza yapmanız mümkün mü ? böyle şeylere çok özendim ama anlamadığım için bişey yapamadım , yardımcı olursanız sevinirim
Bana özel avatar ve imza yapmanız mümkün mü ? böyle şeylere çok özendim ama anlamadığım için bişey yapamadım , yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba , iyi çalışmalar dilerim ..
Bana özel avatar ve imza yapmanız mümkün mü ? böyle şeylere çok özendim ama anlamadığım için bişey yapamadım , yardımcı olursanız sevinirim![]()
Tabiki de fakat öncelikle ilk mesajımdaki şablonu doldurunuz, başarılı bir çalışma yapmamız için bu gerekli boyut ne yazılacağı resim gibi şeyler

Resim boyutu: Avatar boyutunda olsun.
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Size bırakıyorum
Yazıda istediğiniz renkler: Kırmızı veya mavi olabilir .
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Renk olmayabilir , hoşnut duracak bişey olursa neden olmasın?
Resim(Vermeniz önerilir): Zevkinize yaptığınız çalışmalardan kesinlikle güveniyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler): Renk olmayabilir , hoşnut duracak bişey olursa neden olmasın?
Resim(Vermeniz önerilir): Zevkinize yaptığınız çalışmalardan kesinlikle güveniyorum.

Şimdiden teşekkür ederim
Resim boyutu: Avatar boyutunda olsun.
Şimdiden teşekkür ederim
Forum nickiniz yazılacak değil mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)