Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

ozanos'un Grafi Yeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozanos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 141
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozanos

Level 9
Fahri Üye
TM Üye
Konular
406
Online süresi
3h 42m
Reaksiyon Skoru
433
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
197
MmoLira
182
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben uzun zaman önce forum yönetimine grafik tasarım ile başladım. Sonra görevi bırakmak zorunda kaldım ve tekrar geri döndüm. Aslında demem o ki ben Turkmmo'ya birşeyler katmadan duramıyorum :) 3 yıldır Photoshop kullanmıyorum ve buna rağmen sizler için uğraşacağım. Eskiden bu bölüm daha güncel idi bende o zamanlara döndermek istediğimden bu konuyu açtım, sizlerin isteklerini gerçekleştirip forumun-bölümün tekrar eski günlerine kavuşmasını istiyorum.

Eğer aramıza katılmak isteyen olursa bana özel mesaj ile 1-2 çalışmasını ulaştırabilir, değerlendirilip aramıza katılabilir.

Şimdi konumuza dönelim. Sizlerin istediği imza, logo ve avatarları yapacağız fakat öncelikle herşeyden önce şablonu doğru doldurmanız gerek;

Örnek Şablon:

Resim boyutu:
Yazı tipi ve ne yazılacağı:
Yazıda istediğiniz renkler:
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):
Resim(Vermeniz önerilir):

- Şablona uymayan tasarımlar yapılmayacaktır.

Herşey eski usül arkadaşlar zor bir şey yok ne istediğinizi bize açık bir şekilde anlatın bizde elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sizlerin isteklerini yapalım. (Sınır yok aralıklarla istekte bulunabilirsiniz)

Grup Üyeleri :

ozanos

ArgoDesign

İsteklerinizi seve seve yapacağız ve bazılarını konuya koyacağız, eğer konu ilgi görürse sabite bile alınabilir. İsteklerinizi bekliyoruz :)

Son düzenleme:

Şunu ebutempura yapmıştı zaten :D
Aynı yazı tipinde ama sol yeşil sağ taraf super mod sarısı olabilir mi :D

Hayırlı olsun.

Şimdiden hayırlı olsun, umarım güzel bir iş ortaya çıkar.

EbuTempura he :)
Çok teşekkür ediyorum bana değer verdiğiniz için bir kaç gün geçsin belki gelebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri