- Konular
- 406
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 433
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 182
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben uzun zaman önce forum yönetimine grafik tasarım ile başladım. Sonra görevi bırakmak zorunda kaldım ve tekrar geri döndüm. Aslında demem o ki ben Turkmmo'ya birşeyler katmadan duramıyorum
3 yıldır Photoshop kullanmıyorum ve buna rağmen sizler için uğraşacağım. Eskiden bu bölüm daha güncel idi bende o zamanlara döndermek istediğimden bu konuyu açtım, sizlerin isteklerini gerçekleştirip forumun-bölümün tekrar eski günlerine kavuşmasını istiyorum.
Eğer aramıza katılmak isteyen olursa bana özel mesaj ile 1-2 çalışmasını ulaştırabilir, değerlendirilip aramıza katılabilir.
Şimdi konumuza dönelim. Sizlerin istediği imza, logo ve avatarları yapacağız fakat öncelikle herşeyden önce şablonu doğru doldurmanız gerek;
Örnek Şablon:
Resim boyutu:
Yazı tipi ve ne yazılacağı:
Yazıda istediğiniz renkler:
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):
Resim(Vermeniz önerilir):
- Şablona uymayan tasarımlar yapılmayacaktır.
Herşey eski usül arkadaşlar zor bir şey yok ne istediğinizi bize açık bir şekilde anlatın bizde elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sizlerin isteklerini yapalım. (Sınır yok aralıklarla istekte bulunabilirsiniz)
Grup Üyeleri :
ozanos
ArgoDesign
İsteklerinizi seve seve yapacağız ve bazılarını konuya koyacağız, eğer konu ilgi görürse sabite bile alınabilir. İsteklerinizi bekliyoruz
3 yıldır Photoshop kullanmıyorum ve buna rağmen sizler için uğraşacağım. Eskiden bu bölüm daha güncel idi bende o zamanlara döndermek istediğimden bu konuyu açtım, sizlerin isteklerini gerçekleştirip forumun-bölümün tekrar eski günlerine kavuşmasını istiyorum.Eğer aramıza katılmak isteyen olursa bana özel mesaj ile 1-2 çalışmasını ulaştırabilir, değerlendirilip aramıza katılabilir.
Şimdi konumuza dönelim. Sizlerin istediği imza, logo ve avatarları yapacağız fakat öncelikle herşeyden önce şablonu doğru doldurmanız gerek;
Örnek Şablon:
Resim boyutu:
Yazı tipi ve ne yazılacağı:
Yazıda istediğiniz renkler:
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):
Resim(Vermeniz önerilir):
- Şablona uymayan tasarımlar yapılmayacaktır.
Herşey eski usül arkadaşlar zor bir şey yok ne istediğinizi bize açık bir şekilde anlatın bizde elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sizlerin isteklerini yapalım. (Sınır yok aralıklarla istekte bulunabilirsiniz)
Grup Üyeleri :
ozanos
ArgoDesign
İsteklerinizi seve seve yapacağız ve bazılarını konuya koyacağız, eğer konu ilgi görürse sabite bile alınabilir. İsteklerinizi bekliyoruz
Son düzenleme:
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hayırlı olsun.
- Konular
- 3,743
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 275
- MmoLira
- -12
- DevLira
- 0
Şimdiden hayırlı olsun, umarım güzel bir iş ortaya çıkar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)