Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dönüşümler / SHORTY

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bvbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Dönüşümler - Yenilikler gelsin mi ?

• EVET - OLSUN

• HAYIR - OLMASIN

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dönüşümlerin açılacağı konusunda duyurular yapılmıştı, hatta bir tanesinde lonca turnuvasından önce açılacağı belirtilmişti herkes bir heves ile oynamaya başlamış fakat açılmadığı görülünce benim tanıdığım kadarı ile 7 kişi oyunu bırakmıştı. ve halen dönüşümler hakkında konu açsak da kesin bir cevap alamıyoruz, bu kişisel bir durum değil, herkes dönüşümleri yenilikleri istiyor, ve akıllarda hep bir umut dönüşümleri bekliyoruz, Dönüşümler-Yenilik istiyoruz ELY 4 adına shorty lütfen bu konu hakkında cevap ver sürekli bir oyalama içinde gibiyiz..

9v521Z.jpg

Aynen dönüşümlerin ,yeni map ve itemlerin gelmesini istiyoruz şehirde boş boş durmaktan sıkıldık oyuna yenilik gelirse hem oyuna gelen oyuncu sayısı artar hem oyunu bırakanların sayısı azalır
İlgilenilmesini İsityoruz İyi Forumlar...

Serverde 1 tane bile çift yarı çan yok diğer karakterler daha üstün duruma geçiyo çok büyük haksızlıklar yaşanıyor turnuvadan once donusumler acılacak dedınız e madem açmayacaktınız neden oyunculara umut verdınız ben onu anlamıyorum serverde nerdeyse hıc user kalmadı habire açılcak dıyorsunuz açmıyorsunuz yani biz de bıktık bu durumdan net bir cevap bekliyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri