xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Dönüşümler / SHORTY

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bvbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Dönüşümler - Yenilikler gelsin mi ?

• EVET - OLSUN

• HAYIR - OLMASIN

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Shorty ;

'' Turnuvalar başlamadan önce dönüşümler açılacak. '' Turnuvadan önce yapılan Ely4# balık etkinliğinde aynen böyle yazdınız. Turnuva başladı bitiyor hala bir şey yok. Bu kadar zor olmaması gerek. Server de 1 kişi bile açılmamasını istese tamam diyeceğiz. Fakat herkes açılması görüşündeyken yönetimin açmamasının sebebi nedir ??

Herhangi bir duyuru , bir cevap bekliyoruz...

Son düzenleme:
serverde cift yarılı silah var onlarda aşırı pahalı servere yenı başlayanlar icin buyuk sıkıntı buna bi cozum bulunması lazım

Dönüşümlerin ve yeniliklerin gelmesini kim istemez?

Onlarca konuya yazdım karşılığında tatmin edici cevaplar aldım. Ama cevapların icraatlarını göremedim. Bu da bizi hayal kırıklığına uğrattı. Elym2 Türkiye'nin en kaliteli serverı diye düşünürken yönetimin bu gibi sorunlara sessiz kalması çok yanlış. Artık bu konuya yazacağınız cevaplara da itimadımız kalmadı. :ka24:

Silah dönüşümleri hala kapalı insanın oynayası gelmiyor turnuvadan önce açaçaz dediniz oyuna girdiğinizde pm attık en kısa sürede dediniz net tarih verin bari

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri