Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Ely1 Ve Ely2 Çok Kötü Durumda !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerbela57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın yöneticiler, Ely1 ve Ely2 sunucuları çok kötü bir durumda oyuncu sayısı giderek düştü ve sadece durmaktan başka birşey yapamıyoruz. Artık buna bir çare bulsanız çok güzel olucak. Serverleri birleştirseniz mesela oyun canlanacaktır diye umuyorum. Şimdiden yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
@admin; @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence birleşmemeli , hadi birleşti diyelim oranlar 25 olmamalı 15 normaldir. Bir diğer husus ise ; Savunma editleri markete EKLENMEMELİ ; nedeni ise 1200 T değerindeki kask olacak 50t bu daha çok oyuncunun bırakacağına işarettir.Benim görüşüm birleşmemeli.

Bence birleşmemeli , hadi birleşti diyelim oranlar 25 olmamalı 15 normaldir. Bir diğer husus ise ; Savunma editleri markete EKLENMEMELİ ; nedeni ise 1200 T değerindeki kask olacak 50t bu daha çok oyuncunun bırakacağına işarettir.Benim görüşüm birleşmemeli.

Bunlar herkesin düşüncesini alarak verilecek bir karar. Herkesin düşüncesine saygı göstermek zorundayız tabiki. Fakat böyle oyunda put gibi durmakta sıktı iyice illaki bir ortak nokta bulunur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri