Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BELKİDE SW DE BAN YEME SEBEBİM HAKLI YEREDİR.KİM KİMİN NESİ OLUYOSA ARTIK BİLEMİYORUM.BU ARKADAŞTA İYİ YAKALAMIŞ BUNU.AFEDERSİNİZ AMA TADI KAÇTI SERVERİN.
Bu resimdeki item oyunda falan yok iç görünüm küresiyle yaptıkları ufak bir bug ely # 4 açıldığı zaman yapanlar çok olmuştu bilenler biliyor.Böyle itemler oyunda mevcut değil,kimse de yok.Bunlar tamamen iç görünüm küresiyle yapılmış oynamalarla oluyor.Efsunun değeri 25 ortalama ise küreyle 1000 yapıyorlar sadece size öyle gözüküyor.Ayrıca arkadaşınız videosu varsa yollasın desteğe kişi hakkında işlem yapalım.Böyle itemler yok sadece küreyle yapılan oynamalardır bunlar.Sizler de lütfen bunlara inanıp yönetimi haksız yere suçlamayın.
Tekrar söylüyorum ;
Oyunda hiç bir görevli de item yapma hele ki editli item yapma yetkisi yok.Sadece Shorty ve Admin'de vardır bu yetki diğer görevliler de yoktur.
Saygılarımla...
Tekrar söylüyorum ;
Oyunda hiç bir görevli de item yapma hele ki editli item yapma yetkisi yok.Sadece Shorty ve Admin'de vardır bu yetki diğer görevliler de yoktur.
Saygılarımla...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)