Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
...........................
bence yeni server ile kurtulmaz oyunun en güzel yanı mmomt2 olduğu zamanlar sadece merkür venüs mars olduğu zamanlardı.Merkür venüs editli olmasına rağmen ağzına kadar doluydu mars desen ooho marsa girdiğimde böyle oynamak için gaz geliyordu turkuaz baron yapabileyim diye sonra oyun hiç anlayamadım bi durumda düşmeye başladı birleşimler oldu isim değişti filan yani bu benim kendi yorumum ben mmomt2 nin merkür venüs mars olduğu zamanları tercih ederdim
Yapılması gereken bence şuydu: M2 Türkte ki gibi tüm güncellemelerin başta açık olması gerekiyordu ve sonra değiştirmemesi gerekiyordu; İsteyen kalkanını yapsın isteyen kaskını isteye silahını kim karakterini nasıl geliştirmek istiyorsa öyle geliştirsin bu güncellemeliri tek tek açmamalı oyun.ben oyunu bıraktığımda Biri çift yarılı silah kullanıyodu diğeri bu güncelleme kalktığı için kullanamıyordu, Böyle saçma şeylerin olmaması gerekiyordu. Bunun yanında oyun yöneticileri para kazanma derdini bir yana bırakıp kristal sistemini kapatmalı ve herkes bileğinin gücüyle karakter geliştirmeli parasıyla değil! bunlar olursa bu oyun tadından yenilmez ve oyuncu toplar yeni bir server a bu yüzden hiç gerek yok bu oyuncu kaybına neden olur.
Yeni server açsalarda kurtarmaz Gmlerin yaptıgı iş yok tr tarzı dediler dönüşüm yok +60 kaskları yok millet kaç aydır ejder diyor. 2k hp bonusu yok efsun kolay geliyor okadar abartılı zor değil 1 günde 2 3 15 küpe yapıp sattım oyunda bir amaç yok herkes dizdi itemini napcak bu millet + basmak başta okadar kolaydiki ilk hafta herkeste beta.Saçmalık sağlam betaların şuanda çıkması lazımdı piyasaya neyse bu oyundan birşey olmaz zaten çarıma ban atıyorlar sebebini bile göstermiyorlar rezillik 

ben pek katılamıyıcam kardeşim bu tavsiyene bence ely 4 gayet iyi ve güzel ama eksiklik varmı tabikide var örneğin droplar cok sıkıntılı onun haricinde hicbir sorun yok bence 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)