C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yadagel54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

yadagel54

Level 4
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adınız :Ahmet
Soyadınız :GÖRKEM
Yaşınız :19
Yaşadığınız Yer :Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :7 Sene
Günlük Online Süreniz :+14 saat (Fakat Bir çok Teknikerin 24 Saatine Bedel)
Özellikleriniz :3 Sene Bilişimlerde Çalıştım [1 Sene Roketsunucu , 1 Sene Duman Bilişim , 1 Sene Skynet Bilişim] Metin2 Pvp Server Denilince Aklınıza Gelebilecek Herşey Hakkında Bilgim Var.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :azpopiadam Veya talha.demirci7[skype]
Diğer / Ek :Turkmmo'da hesabım bann yedikten sonra 1 sene uzak kaldım buralardan asıl sebebi aslında bann yemem degil hazırlandıgım üniversite sınavlarından dolayı ama artık burda yaz tatilinde ve bundan sonra [ColdLegend] Dönemi Başlıyor. Gelelim ne tür serverlerde calışacagımdan;

1-)Serverin Kesinlikle Sahibi +17 yaşında olması gerekli
2-)Server Sitesi Domain'li olması gerekiyor (.com.net.org)
3-)Server Online Sayısı 30-100 arası olması gerekiyor[Benim Devreye Girerek Serverin En Cazip Hale Oynanılır Hale Getirilmesiyle ve Yapacakları Sağlam reklamlarla +1000 user'e ulaşıcak]
4-)Server'in Emek Olması Tercihimdir İlk Emek Olanları Değerlendiricegim
5-)Benim Yaptıgım İşlerden Çok Yaptıgım Muhabbetler Ön Planda'dır Server Sahipleri Ruh Gibi Değilde Şen Şakrak Hayat Dolu Neşeli İnsanlar Olmasını Rica ile Temenni Ediyorum.

Dipnot: Benim Amacım Metin2 pvp serveri olup gerekli teknik bilgiye sahip olmayan userleri serverina cekici kılamayan arkadaşlara yardımcı olmaktır. Bu işi yaptıktan sonra serverda emeği gecen bütün yetkililerden helallik isteyip bana ihtiyacı olan farklı server sahiplerine yardımcı olmak için tekrar server arıyorum. [5 gün içerisinde 4 pvp değiştirdim , bütün arkadaşlarada yararlı olduğumu düşünüyorum.] Bu Konar Göcerlik Bi Gün Son Bulucak Oda Server Sahibinin Bana Saygısının Güveninin Benim Ona Gösterdiğim Saygı Ve Güvenden Farksız Olduğunu Hissettiğim Zaman Benim Server Yetkilileriyle Sadece Oyun Değil Muhabbet Edebildiğim Eğlenebildiğim Dertlerimi Paylaşabildiğim Kişiler Bulduktan Sonra Son Bulucak. [Bana Güvenmek Zorunda Değilsiniz; Benim Muhabbetimi Bilen Tanıyan İnsanlar Gibi Güvenmeyebilirsin En Doğal Hakkınızdır Bende Bunun Farkındayım Bu Yüzden Teknik İşlemleri TeamViewer Üzerindende Yapabilirim]

Şuan Logo, İntro, İcon Calışmalırı Yapıyorum Kendimi Her Alan Geliştirmek İstediğimden Dolayı REKLAMCI Değilim Bunuda Burda Belirtmiş Olayım Ama Çalışacağım Server Sahibi Rica Ederse Onlar İçinde Çalışmalar Yapabilirim .

[ColdLegend]

Soğuk Efsane Geri Döndü
OJdaPA.png

6YYAlW.png

Son düzenleme:
Konu Kaldırılsınnnnn @@@@@@@@@@ Alıntı Konudur .

Başarılar , güzel konu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri