HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Biraz kilo sorunun var 75 kiloya düşmeni öneririm.Evde 2 adet 5 kilogramlık dumbell ve 1 adet sehpa var orada bazen hareketler yapıyorum birde barfiks demiri var aam tek başıma yapamıyorum ancak biri ayaklarımdan tuttuğundan çekebiliyorum 30 şınav çekebiliyorum salonda ilk ay programsız böyle hergün tüm kas gruplarını çalıştırıyordum diyer aylar programla hergün fakrlı kas grubunu çalıştırıyordum ama evde ben bu işi yapabilirsem oraya gitmek istemiyorum birde evde yulaf yiyorum kahvaltıda
Ayrıca ilk 30 gün sadece koşu ve şınav yapmanı öneririm. Çünkü body insanı genişletir. Senin kilo biraz fazla 75 kiloya inmen o yüzden yararlı
Tamam anlaştıkAyrıca ilk 30 gün sadece koşu ve şınav yapmanı öneririm. Çünkü body insanı genişletir. Senin kilo biraz fazla 75 kiloya inmen o yüzden yararlı

Vücudumun resimini sürekli burada paylaşırım ama kesinlikle vericem kafaya koydum ardındanda salona geçicem (y)
kardeşim 18 yaşından önce kas yapmaya çalışma gelişimini kötü etkiler erkekler 21 yaşına kadar gelişiyor zayıflamak istiyosan hergün koşmalısın