PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

13 Yaşında Spora Başladım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azzyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 806

azzyldrm

Level 7
TM Üye
Konular
64
Online süresi
2h 9m
Reaksiyon Skoru
377
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 27 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
1,073
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri ben vucüt geliştirme sporuna 13 yaşımdayken başladım 2012 kasım ayında başlayıp 5-6 ay yaptım salonda.
Sonra bırakmak zorunda kaldım ve 4 ay önceye kadar evde ara sıra çalıştım formumu korudum en azından sonra 2 ay salonda yaptım ramazanda bıraktım tatildi falan derken şuan size vücudumun resimlerini atıcam 2000 ocak doğumluyum bu arada bana önerileriniz varmı vede vücudum yaşıma göre nasıl?

Boy 173
Kilo 80

Vücudum yağlı farkındayım bu vücut 7 ay salon çalışmasıyla yapıldı.

​Amacın kas yapmak mı kilo vermek mi ? önce onu söyle

​Amacın kas yapmak mı kilo vermek mi ? önce onu söyle
İlk başta kilo vermekti artık aks yapmak kollarımda bayağbi hacim gelişmesi gördüm buna devam etmek istiyorum.

İlk başta kilo vermekti artık aks yapmak kollarımda bayağbi hacim gelişmesi gördüm buna devam etmek istiyorum.
ilk 30 gün yürüyüş + evde şınav ile vaki geçir. sonra başla salona. Salona öyle tak diye gidilmez.

ilk 30 gün yürüyüş + evde şınav ile vaki geçir. sonra başla salona. Salona öyle tak diye gidilmez.
Evde 2 adet 5 kilogramlık dumbell ve 1 adet sehpa var orada bazen hareketler yapıyorum birde barfiks demiri var aam tek başıma yapamıyorum ancak biri ayaklarımdan tuttuğundan çekebiliyorum 30 şınav çekebiliyorum salonda ilk ay programsız böyle hergün tüm kas gruplarını çalıştırıyordum diyer aylar programla hergün fakrlı kas grubunu çalıştırıyordum ama evde ben bu işi yapabilirsem oraya gitmek istemiyorum birde evde yulaf yiyorum kahvaltıda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri