xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Elym2 bakım çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llSpeeDyll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 623
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba acaba ne zaman olucak bakım çalışması ?

Çünki ely2 serverinde beceri sorunu var hala daha beceri atıyorum gelmedi 24 beceri.
Desteğe başvurdum ordan gelen cevap ise. Gerekli kişiye ilettik. Ne zamana olucağı hakkında bir bilgi gelmedi.

oyun içerisinde qecekondu ya ö.m dan sorduğumda yetkili kişiye iletildiği ve güncelleme olduğu zaman düzeleceğini belirtti.

Ve asıl sorum şu ne zaman güncelleme olacak ?
@erdemaa; @Shorty;

Merhaba acaba ne zaman olucak bakım çalışması ?

Çünki ely2 serverinde beceri sorunu var hala daha beceri atıyorum gelmedi 24 beceri.
Desteğe başvurdum ordan gelen cevap ise. Gerekli kişiye ilettik. Ne zamana olucağı hakkında bir bilgi gelmedi.

oyun içerisinde qecekondu ya ö.m dan sorduğumda yetkili kişiye iletildiği ve güncelleme olduğu zaman düzeleceğini belirtti.

Ve asıl sorum şu ne zaman güncelleme olacak ?
@erdemaa; @Shorty;
kendi şansızlığını oyuna atma al bnm çar soyuldu yeni lanet aldım 250 m ile 61 bec lanet geldi sorun snde oyunda suç arama

kendi şansızlığını oyuna atma al bnm çar soyuldu yeni lanet aldım 250 m ile 61 bec lanet geldi sorun snde oyunda suç arama

Konuşma uslübuna dikkat et öncelikle. Ayrıca böyle bir şans yok oyunda, Yunus kaç ay oldu alalı hala daha atar efsun. Şansın üzerinde bişey olmuş bu olay.

Konuşma uslübuna dikkat et öncelikle. Ayrıca böyle bir şans yok oyunda, Yunus kaç ay oldu alalı hala daha atar efsun. Şansın üzerinde bişey olmuş bu olay.
uzman üye oldun konusma uslubuna dikkat falan demelr hayırıdr kendi şanssızlığına dikkat et bana niye geliyo ozaman 21 bec sıkıntı snde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri