Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Turnuva serveri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyemephonica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gözlerim görmez oldu efsun atmaktan artık sonunda düzgün bişey gelse onuda çöp sanıp efsunlıcak duruma geldim bi el atın @Shorty; @erdemaa; @admin ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biri size bu turnuva ely3 loncaları kazansın diye yapılmış demiş, sizde koro halinde bunu söylüyorsunuz. Karakter savunmasının ne olduğunu bilmiyoruz kaldırın diyorsunuz, atağın ne olduğunu bilmiyoruz kaldırın diyorsunuz. Siz bu oyunu neden oynuyorsunuz ? Efsun gelme oranına hepimiz tepkiliyiz, bencede artırılması gerekiyor fakat şu saçma karakter savunması yorumlarınızı biraz düşünerek yapın. Kalkanlarda 20 savunma var, biraz oyun bilginiz olsa o 20 savunmalardan yola çıkarak karakter savunmasının ne olduğunu anlarsınız. Oyunda ve forumda sürekli biz karakter savunmasını bilmiyoruz tarzında yorumlar yapıyorsunuz, lütfen önce deneyin sonra yorum yapın.

Bu yorumu atma sebebim açılan diğer konuda ve oyunda sürekli turnuva sunucusunda karakter savunması olmasının eleştirilmesidir, kendi serverında belli bir başarıya ulaşarak bu sunucuya geçiş yapan insanlar, sorsak ben bu oyunun kitabını yazdım diyecek insanlar karakter savunmasının nasıl kullanılacağını bilmiyoruz, ely3 kazansın diye yapılmış diyor. Biraz mantııııık.

Arkadaşım konuları takip ediyosun ama yanlış takip ediyosun galiba ? kimse karakter savunmalarını bilmiyoruz demiyor sadece gereksizliğini, kbç savunmalarının tüm sunucular için daha iyi olduğu belirtiliyor. Evet karakter savunmalarını kullanmıyoruz daha doğrusu ely3 dışında hiçbir ely sunucusu kullanmıyor, sadece bir sunucunun kullandığı karakter savunmalarının yerine tüm sunucuların kullandığı KBÇ savunmaları daha adaletli ve eşit olmaz mı ? dediğin gibi biraz mantııııık.

ely3 dışında hiçbir ely sunucusu kullanmıyor,

Dostum aslına bakarsan karakter efsunu kullanmayan birtek ELY4 sunucusu var ^^.

Ely1 / Ely2 editli olmasına rağmen birgün girme fırsatı bulursan girip piyasadaki itemleri gözden geçirmeni öneririm. Adamların her iteminde karakter efsunu var. Her itemi derken kolye ve zırhı kast etmiyorum bunlara bilezik küpe ayakkabı kaskta dahil :D .

Asıl konumuza dönelim, insanlar şikayetçi bence bu duruma el atılması gerekiyor @Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu gece bazı değişiklikler olacak turnuva sunucusunda, bir kaç gündür oyunla ilgili çalışma yapamıyorum bu yüzden kontrol etme şansım olmadı iyileştirme bu gece yapılacak.

Bu tip bir turnuva ilk defa yapıldığı için oyuncuların yorumlarına göre değişiklik yapacağımızı bildirmiştim duyurudaki konuda anlayışınız için teşekkür ediyorum gece görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri