HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Efsun sistemi ile ilgili büyük sıkıntılar var. Şansı arttırdık diyorsunuz ancak birşey geldiği söylenemez. Turnuva serverına geçilmeden önce söylentilerde 2 günde çarların yapılacağı vardı ancak şuan ki durumda bu söylentilerin en ufak belirtilerini bile göremiyoruz.
Yaklaşık 12 saat efsun attım dün 18:00 - 06:00 elde var ''0''. Bizler buraya günlerce efsun atmaya gelmedik şimdiden çoğu kişiyi sıktı server. Gelene geliyor eyvallah ama çok zor bana kalırsa diyeceğim ama bütün oyuncuların fikirleri bu yönde.
Gereksiz efsunlar kaldırılmış olsa bir nebze rahatlayacak oyuncular şeytanıydı ölümsüzüydü vs. o zaman gelme olasılığı yükselecek efsunların ancak böyle birşey yapılmıyor.
Onu da geçtim Helen'in güvenli bölgeye taşınması gerekli ki diğer krallıklarda eline itemi alan gelip bizleri rahatsız etmesin diye. Bunlar düşünülmeli bence biz oraya emek vermeye değil savaşmaya gittik.
Yaklaşık 12 saat efsun attım dün 18:00 - 06:00 elde var ''0''. Bizler buraya günlerce efsun atmaya gelmedik şimdiden çoğu kişiyi sıktı server. Gelene geliyor eyvallah ama çok zor bana kalırsa diyeceğim ama bütün oyuncuların fikirleri bu yönde.
Gereksiz efsunlar kaldırılmış olsa bir nebze rahatlayacak oyuncular şeytanıydı ölümsüzüydü vs. o zaman gelme olasılığı yükselecek efsunların ancak böyle birşey yapılmıyor.
Onu da geçtim Helen'in güvenli bölgeye taşınması gerekli ki diğer krallıklarda eline itemi alan gelip bizleri rahatsız etmesin diye. Bunlar düşünülmeli bence biz oraya emek vermeye değil savaşmaya gittik.
Kesinlikle katılıyorum efsun oranları artırılmalı ve karakter savunmaları kaldırılmalı.
Biri size bu turnuva ely3 loncaları kazansın diye yapılmış demiş, sizde koro halinde bunu söylüyorsunuz. Karakter savunmasının ne olduğunu bilmiyoruz kaldırın diyorsunuz, atağın ne olduğunu bilmiyoruz kaldırın diyorsunuz. Siz bu oyunu neden oynuyorsunuz ? Efsun gelme oranına hepimiz tepkiliyiz, bencede artırılması gerekiyor fakat şu saçma karakter savunması yorumlarınızı biraz düşünerek yapın. Kalkanlarda 20 savunma var, biraz oyun bilginiz olsa o 20 savunmalardan yola çıkarak karakter savunmasının ne olduğunu anlarsınız. Oyunda ve forumda sürekli biz karakter savunmasını bilmiyoruz tarzında yorumlar yapıyorsunuz, lütfen önce deneyin sonra yorum yapın.
Bu yorumu atma sebebim açılan diğer konuda ve oyunda sürekli turnuva sunucusunda karakter savunması olmasının eleştirilmesidir, kendi serverında belli bir başarıya ulaşarak bu sunucuya geçiş yapan insanlar, sorsak ben bu oyunun kitabını yazdım diyecek insanlar karakter savunmasının nasıl kullanılacağını bilmiyoruz, ely3 kazansın diye yapılmış diyor. Biraz mantııııık.
Bu yorumu atma sebebim açılan diğer konuda ve oyunda sürekli turnuva sunucusunda karakter savunması olmasının eleştirilmesidir, kendi serverında belli bir başarıya ulaşarak bu sunucuya geçiş yapan insanlar, sorsak ben bu oyunun kitabını yazdım diyecek insanlar karakter savunmasının nasıl kullanılacağını bilmiyoruz, ely3 kazansın diye yapılmış diyor. Biraz mantııııık.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...