Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

M2 - Hero Panel Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre1483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Market,destek açık olmasın ve kendi panellerini kullansınlar diye eklemedim lonca sıralama daha fazla cache demek font kayma sıkıntısı yoktur indexteki yazı bile alıntı dostum biraz editlleme sorunsuz olduğunu göstermez eksikte yok isteyenin ekleyeceği seri açılan sıkıntısız bir panel zaten paylaşıldı.
Ek olarak bunlar sorun değildir eksikte değildir fazlalıktır isteyen ekleyebilir.
Son olarak kodlama jaxen ve düzenleme bana aittir iki resim değiştirilip paylaşılmasını desteklemiyorum
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/3009519-m2-hero-crismt2-portugalia-jaxen-kodlama.html
Ayrıca Sen Yapmadın Bu paneli Uydurup Palavra Atma Panelarsivimden alınmıştır. Birde Bunlarda Açık Yok Test Edildi. Ayrıca Konuyu Kirletme. Ve Senin gösterdiğin panele bak bakalım benziyormu baya değişiklik yaptık.

Ayrıca Sen Yapmadın Bu paneli Uydurup Palavra Atma Panelarsivimden alınmıştır. Birde Bunlarda Açık Yok Test Edildi. Ayrıca Konuyu Kirletme. Ve Senin gösterdiğin panele bak bakalım benziyormu baya değişiklik yaptık.
Panelarsiv.im kimin en alta in bakalım baya değişiklik dediğin iki üç şey bir iki eklenti benim olan paneli bana mı satıyorsun git kodlamaya bak.

Panelarsiv.im kimin en alta in bakalım baya değişiklik dediğin iki üç şey bir iki eklenti benim olan paneli bana mı satıyorsun git kodlamaya bak.
Hadi Sen Yaptın Diyelim M2 Heroda Ozaman Senden Alıntı Yaptı Panel Onun Senin Olsaydı Telif Hakkı Olurdu Şimdi Uza.

Hadi Sen Yaptın Diyelim M2 Heroda Ozaman Senden Alıntı Yaptı Panel Onun Senin Olsaydı Telif Hakkı Olurdu Şimdi Uza.
Panel Portugaliamt2 e ait telif hakkı onun fakat kodlama değiştirmemişsin kodlamada 2 harf 1 resim eklemek değil dostum hadi uzaklaş buralardan utan biraz :)
Daha paylaştığı panelin ne olduğunu bilmiyor ahahha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri