emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Sade Ve Şık Panel + Market (Açıksız Bugsuz) 2018

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lMahoAga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar. Aslında yıllar önce kodlanmış olan bu paneli editleyip tekrardan sizlere sunmak istedim.

Panelde açık-bug-hata kesinlikle yoktur. Bizzat kendim denedim baktım.

Dosyanın içinde Panel ve Market vardır markette 0 bug 0 açık panelde 0 açık vardır
Alman cms paneli değildir ! En güncel jaxen panel kodlamasıdır.
Fazla söze gerek yok ilk önce resimler sonra linkler :)

(Panel bir nevi alıntıdır. Dosyanın içerisinde kodlayanların isimleri mevcuttur)

p6j5Yo.jpg

kOAMYJ.jpg

Ayrı bir sayfa açmadan online market. Giriş yaptıktan sonra Markete tıklayınca alttaki gibi ekran gelir
RnXg6Y.jpg

Panelde kullandığım logo içi boş standart logodur. İçine istediğiniz yazıyı yazıp kullanabilirsiniz.
Telif hakkı gibi problemleri yoktur. (Logo yapamayan olursa ö.m.'den yardımcı olabilirim.)

latest

G9EZkV.png

//
Kurulum gayet basittir arkadaşlar
Dosya içerisindeki "ayar159.php ve ayarlarim159.php"yi kendinize göre düzenleyip kaydedin.
Daha sonra tüm dosyaları ftp ana dizine atın.

Takıldığınız , yapamadığınız yerlerde ö.m. atarsanız yardımcı olurum arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1JyBoB.png

Bu dosyanın en etkin çalışma metodu , ekran görüntüsü alabilmesi,uzak dan kontrol edilebilmesi ve ekran görüntülerini bilgisayar korsanlarına ileterek güvenliğinizi tehlike altına alır. Bu da İnternet bankacılığı gibi durumlarda tehlike altına sokar.

@Arcface

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri