Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Turnuva serveri ile ilgili [ ÖNEMLİ ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AACIT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ayrıca Turnuva Sunucuna Geçen Lonca üyelerinde Çalışan sAyısıda Çok Orda çarları Düzülüydü Savaş Günü Gelebiliyorlardı şiimdi Gelip Çar Düzücekler 0 Dan ve Ayrıca EFsunlar Zaten çok Uğraştırıyor Cidden Düzeltilmeli

Turnuva sunucusu açılalı 1,5 gün oldu fakat daha 2 iteme efsun geldi ve bunlara güzel efsun getirmem yaklaşık 4-5 saatimi aldı gerçekten düzeltilmeli savaşmayamı efsun atmayamı geldik bilemedim.

Turnuva sunucuna girmeye hak kazanan loncalar oraya emek vermeyemi yoksa savaşmayamı gitti ?
Efsunlar ve oranları berbat iç itemlerde karakter savlarının işi ne ely1 ely2 ely4 direk çekilsin kazanan ely3 şimdiden bunu söyleyebiliriz.
Başta %100 olucak dediğiniz efsun oranları şimdi neden bu kadar aşşağılarda ? turnuva sunucusuna katılış yapan 8 loncada umduğunu bulamadı ve durumdan şikayetçi. ORASI EMEK SERVERİ DEĞİL 2 HAFTA KALICAZ EN FAZLA BU KADAR EMEK NİYE ? bize 1 gün içinde itemlerinizi yapıp deneme savaşlarına başlıycaksınız denildi, 2. güne geliyoruz daha ben 1 iteme bile efsun getiremedim böyle işmi olur?

ÇOĞU ÜYELER ÇALIŞTIKLARI İÇİN İŞLERİ OLDUĞU İÇİN EFSUN ATMAYA VAKTİMİZ YOK DİYEREK GİRİŞ YAPAMIYOLAR BU ORANLARI BİR AN ÖNCE DÜZELTİP, EFSUNLARIDA ELY3 SİSTEMİNDEN FARKLI 8 LONCANINDA BİLDİĞİ KBÇ SAVUNMALARI GETİRİLMELİ...

İlk olarak efsun oranları cidden çok düşük bu kadar emek vermeye gerek yok 2 haftalık server zaten. Diğer konuda gelen efsunlar ely4 sisteminde olsaydı herkesin yapacagı itemler belli hp k.b.ç bunu 10 yaşındaki cocuk bile yapabilir ama efsunların bu şekilde olması bence daha uygun oyunu bilen ve sağlam oyuncular ancak bu sekilde öne cıkabılır dıger turlu sadece kalabalık olan loncanın kazanacagını dusunuyorum sadece efsun oranları artırılmalı.

efsun şekli bu tarz kalmalı ama oranlar yükseltilmeli.Biz niye bu kadar uğraşıyoruz 8 lonca en az 100kişi bütün gün efsun atıyor ne için eğlenmek için mi yoksa efsun atmak içinmi geldi buraya millet?Eğer biz bu kadar efsunla uğraşıcaksak gidelim kendi sw mizde atalım efsunları en azından bişey gelirse bir işe yarar burda o kadar uğraşıyoruz gelirse ne olucak 2hafta sonra gidicek....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri