Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

şaman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 157

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bazı arkadaşlar diyorki edit alırken tks ederken yada o şamanlı onu değeri düşün diyorlar lan iyi de şaman savunmalı itemin yokken de ağlıyonuz aa benim şaman savım yok die tabi yatırırsın diyolar şaman lı efsunlarda çok haksızlık edliyor bence fiyatı düşürülüyor buna bi el atın ya örnek dün şamanlı küpe sattım savunmalı hp 3000 savaşçı sura ninja şaman 30 hepsi yarı var bide krıtik var normal de bunun t ile fiyatı bence 15 t deil 25 t olması lazım neden diceksiniz milletin aklında hep şu soru var şamanlı efsunlar bi işe yaramıyor nie lan o nu adamlar oraya boşunamı koymmuşlar lan o çar deilmi bilader kızdıgım konu bu benim gel gör ki şamana yatan sura diyorki benim şaman savım yok eee sonuç işinize gelmiyor demi o zaman şaman savunmalı alcan itemini kızdıgım konu bu beyler yorumlarınızı bekliyorum anlayan anlıyor beni ... bunu oyunada taşırsanız sevinirimm ..

Aynı fikirdeyim yanlız bu oyundaki şaman karakterler diğer karakterlere göre az olduğu için şaman efsunu getireceklerinin ninja savaşcı sura getirmelerinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri