Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
elym2 de bir tavsiye vercem uygulanırsa herkez rahatlar .. envanterde sadece kraliyet altını olmadan düz rakamla 2t veriliyor ben diyorumki bunun yükseltilmesi ve envanterdeki paranın da 2 t nin üzerine çıkarılmasını tavsiye ediyorum ve pazardaki sorunda ortadan kalkar pazar kurulurken sadece 2 t ye kadar pazar kurabiliyoruz neden ben 8 veya 9 t lik (ÖRNEK) pazara malzeme koymayım ki mantıklı bence tavsiyem şu pazarı en az 10 t lik bir malzeme koyulabilmesi envanterin de 10 t lik para alması ve ticarette de 10 t lik para koyulabilmesi kraliyet altını var tamam ama bu pazar için olumlu olur bence zaman dan tasarruf ... saygılarım la ...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Doğru bi düşünce ama şöylede bi durum var , para kasan insanlar her 2 t'de bir köye dönüş yapıyorlar ve muhtemelende köye geldiklerinde sıkılıp gıtmıyorlar böylelikle zindanda odalar boşalıyor başka arkadaşlarda orada rahatlıkla para kasıyorlar. Ama senin dedigin gibi olsa bi adam bi odaya çöker 10 t yıde kasmadan gitmez. Duyduguma göre zaten 1 saatte 4 5 T kasılıyormuş. Adam aralıksız 1 saat odayı boş bırakmaz. Ama 2 t olunca adam yarım saatte bir köye gidip depocudan kralıyet altını almak zoruna kalıyor ve hevesi kırılıyor dahada gitmiyor zindana
- İyi forumlar .
Doğru bi düşünce ama şöylede bi durum var , para kasan insanlar her 2 t'de bir köye dönüş yapıyorlar ve muhtemelende köye geldiklerinde sıkılıp gıtmıyorlar böylelikle zindanda odalar boşalıyor başka arkadaşlarda orada rahatlıkla para kasıyorlar. Ama senin dedigin gibi olsa bi adam bi odaya çöker 10 t yıde kasmadan gitmez. Duyduguma göre zaten 1 saatte 4 5 T kasılıyormuş. Adam aralıksız 1 saat odayı boş bırakmaz. Ama 2 t olunca adam yarım saatte bir köye gidip depocudan kralıyet altını almak zoruna kalıyor ve hevesi kırılıyor dahada gitmiyor zindana 
- İyi forumlar .

- İyi forumlar .
Aynen doğru anlamışşın sen kardeşim bunun peşine düşmemiz lazım bi yardımımız dokunduysa ne mutlu bize daha benim aklımda çok şey var ama zaman la
( tşkler ..
( tşkler ..Evet arkadaşlar çok mantıklı söyledikleriniz birde ayriyetten şu exp koruma taşı 1 saat yerine 2-3 saat olsa daha iyi olur
Evet arkadaşlar çok mantıklı söyledikleriniz birde ayriyetten şu exp koruma taşı 1 saat yerine 2-3 saat olsa daha iyi olur
Zaten 4 tane alip envanterine koysan suresini takip etsn dediğin gibi oluyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)