- Konular
- 5,026
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar falcıya rastladım ve bana önceki yaşamımı anlattı bilmiyorum kafadanmı salladı yoksa gerçekmi bakın neler söyledi 

Sevgili umut,
Önceki yaşamında erkek olarak 1891 yılında ABD ülkesinde doğmuştun. Hayatını çevrenizdekilere faydalı olmak amacıyla kovboy, çiftçi ya da marangoz olarak geçirdin. Ailesine çok düşkün ve insanları seven bir kişiliğe sahiptin ve 20 yıl yaşayarak 1911 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bunları öğrenmek için ritüel yapması lazım. Varlık çağırmadan öğrenilmez ki bunları yaparken geçici hafıza kaybına da uğraya bilirsin. Öğrenmek için senden mutlaka bir şey isterler (falcıdan bahsetmiyorum). Bu kadar risk gerektiren şeyi bir başkası için yapmazlar ki kadın bakarken burnundan kan gelmiş olması lazımdı
![]()
Büşraya katılıyorum, ayrıca onun için atheme ile avuç içinden kan alınması ve fotoğrafının arkasına adın yazılıp üzerine kanının damlatılması gerekir.![]()
Siz kızlardan korkulur
Bunları öğrenmek için ritüel yapması lazım. Varlık çağırmadan öğrenilmez ki bunları yaparken geçici hafıza kaybına da uğraya bilirsin. Öğrenmek için senden mutlaka bir şey isterler (falcıdan bahsetmiyorum). Bu kadar risk gerektiren şeyi bir başkası için yapmazlar ki kadın bakarken burnundan kan gelmiş olması lazımdı
Büşraya katılıyorum, ayrıca onun için atheme ile avuç içinden kan alınması ve fotoğrafının arkasına adın yazılıp üzerine kanının damlatılması gerekir.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Bunları öğrenmek için ritüel yapması lazım. Varlık çağırmadan öğrenilmez ki bunları yaparken geçici hafıza kaybına da uğraya bilirsin. Öğrenmek için senden mutlaka bir şey isterler (falcıdan bahsetmiyorum
). Bu kadar risk gerektiren şeyi bir başkası için yapmazlar ki kadın bakarken burnundan kan gelmiş olması lazımdı 
). Bu kadar risk gerektiren şeyi bir başkası için yapmazlar ki kadın bakarken burnundan kan gelmiş olması lazımdı 
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Büşraya katılıyorum, ayrıca onun için atheme ile avuç içinden kan alınması ve fotoğrafının arkasına adın yazılıp üzerine kanının damlatılması gerekir. 

Son düzenleme:
- Konular
- 5,026
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -159
- DevLira
- 0
![]()
Büşraya katılıyorum, ayrıca onun için atheme ile avuç içinden kan alınması ve fotoğrafının arkasına adın yazılıp üzerine kanının damlatılması gerekir.![]()
Siz kızlardan korkulur

Son düzenleme: