D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Önceki hayatımı ögrendim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asmodexia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Asmodexia

Level 12
TM Üye
Üye
Konular
5,026
Reaksiyon Skoru
219
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
270
MmoLira
-159
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar falcıya rastladım ve bana önceki yaşamımı anlattı bilmiyorum kafadanmı salladı yoksa gerçekmi bakın neler söyledi :D

Sevgili umut,

Önceki yaşamında erkek olarak 1891 yılında ABD ülkesinde doğmuştun. Hayatını çevrenizdekilere faydalı olmak amacıyla kovboy, çiftçi ya da marangoz olarak geçirdin. Ailesine çok düşkün ve insanları seven bir kişiliğe sahiptin ve 20 yıl yaşayarak 1911 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bunları öğrenmek için ritüel yapması lazım. Varlık çağırmadan öğrenilmez ki bunları yaparken geçici hafıza kaybına da uğraya bilirsin. Öğrenmek için senden mutlaka bir şey isterler (falcıdan bahsetmiyorum :D). Bu kadar risk gerektiren şeyi bir başkası için yapmazlar ki kadın bakarken burnundan kan gelmiş olması lazımdı :D

Büşraya katılıyorum, ayrıca onun için atheme ile avuç içinden kan alınması ve fotoğrafının arkasına adın yazılıp üzerine kanının damlatılması gerekir. :D

Siz kızlardan korkulur :D
Bunları öğrenmek için ritüel yapması lazım. Varlık çağırmadan öğrenilmez ki bunları yaparken geçici hafıza kaybına da uğraya bilirsin. Öğrenmek için senden mutlaka bir şey isterler (falcıdan bahsetmiyorum :D). Bu kadar risk gerektiren şeyi bir başkası için yapmazlar ki kadın bakarken burnundan kan gelmiş olması lazımdı :D
Büşraya katılıyorum, ayrıca onun için atheme ile avuç içinden kan alınması ve fotoğrafının arkasına adın yazılıp üzerine kanının damlatılması gerekir. :D

Son düzenleme:

Siz kızlardan korkulur :D

Son düzenleme:
:D Abi inanmadın değilmi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri