Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Düşmanım düşmanı dostumdur ayağına devam edin siz ancak size yakışır bu.

Aahahahahahah :D Yine cevap veremeyip saçma sapan şeyler söylemeye devam et sen hoca, ben orada ne diyorum sen ne diyorsun tıpan yiyorsa cevap versene oğlum kemal hakkında dediklerime? Sığıntı olmana? Ama cevap veremezsin anca böyle karı gibi kısa cümleler yazıp kaçarsın :D Karakterin kaçmak üzerine kurulmuş çünkü, senin oyunda'da yaptığın çözme atıp kaçmak burada da sorulara cevap veremeyip kaçmaktır kaç bakalım hoca kaç :D

Öncelikle teşekkür ederim. Bu sebepten dolayı teşekkür ediyorum bu din hocası maskesinin arkasına saklanan herifin aslında nasıl yüzsüz bir insan olduğunu diğer arkadaşlara göstermemde yardımcı olduğun için. Şuanki tüm yaptığı yorumların ekran görüntüsünü skypeden türkaya iletiyorum umarım o da konuşmasındaki çelişkiyi görür ve iftiraya maruz kaldığımı anlar. Bunla Kemal böyleler işte bilsem böyle birşey olacağını 6-7 ay geçti bugüne kadar saklardım o dekontu ama işte insanların ne zaman gerçek yüzlerini göstereceğini bilemiyor insan.

Evet başvur bakalım yetkili kişler ne diyecek bekliyorum.

Şimdi sen burada boş teneke gibi ses çıkar çakmaaa hocaaa ben gereken kişilerle konuşacağım zaten ;) Ama suçlu psikolojini varya saklamaya çalıştıkça eline yüzüne bulaştırıyorsun haberin olsun :)

Aahahahahahah :D Yine cevap veremeyip saçma sapan şeyler söylemeye devam et sen hoca, ben orada ne diyorum sen ne diyorsun tıpan yiyorsa cevap versene oğlum kemal hakkında dediklerime? Sığıntı olmana? Ama cevap veremezsin anca böyle karı gibi kısa cümleler yazıp kaçarsın :D Karakterin kaçmak üzerine kurulmuş çünkü, senin oyunda'da yaptığın çözme atıp kaçmak burada da sorulara cevap veremeyip kaçmaktır kaç bakalım hoca kaç :D

yav cocuk sen bir çekil aradan

Şimdi sen burada boş teneke gibi ses çıkar çakmaaa hocaaa ben gereken kişilerle konuşacağım zaten ;) Ama suçlu psikolojini varya saklamaya çalıştıkça eline yüzüne bulaştırıyorsun haberin olsun :)

Ne suçundan bahsediyorsun sen krdşm kim görmüş benim bugune kadar birisine yanlış yaptıgımı kimi soymuşum bugune kadar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri