Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Buyur istediğin heryere başvur bizde görelim madem herşey senin dediğin gibi
Merak etmeyin zaten bu olayın peşi bırakılmayacak.. İlk yazdığım mesajda da dediğim gibi buraya item için ağlamaya değil senin gerçek yüzünü elaleme göstermeye geldim. Ya çar açılır ya da yeni çar dizilir o sorun değil ama bakalım bundan sonra nasıl rahat uyuyacaksın çakma Hocaa
Hadi sana iyi forumlar. Çabuk o karaktersiz Kemal'i de ara hemen vakit kaybetme bi plan daha yapın savunma olarak tamam mı abicim

Güzel hikaye yazmışsın ancak burada sana inanacak adamlar belli, gördüğüm kadarıylada Anka loncası seni bekliyor. Şimdi gelelim meselemize o gün kemal bana celal şifreleri biz sertaçla birbimize verdik dedi (benim verme dememe rağmen) sonra aradan birkaç saat geçti ve kemal telefon açtı sertaç çarı boşalttı diye. hemen uğura telefon açtık durumu anlattık sonra türkaya ulaştık ve cezanı kesti şimdi
1.soru : Madem çarı satın alacaktın itemleri başka hesaplara dağıtmandaki amaç neydi
2.soru : Birkaç saat öncesine kadar çarı satmak diye birşey ortada yokken ve (öyle birşey olsaydı kesinlikle haberim olurdu).o gün birlilike mesajlaşıyorduk ve sen bana 1 kere bile bu konudan bahsetmedin.
3.soru : Neden sana açılan telefonlara cevap vermedin
4.soru: Neden kendini gizleme ihtiyacı duyuyorsun.
5.soru: Buraya gelip benim hakkımda ve yaşanan olaylar konusunda yalan,iftira yazma ihtiyacın belirdi.
6.soru: Madem sana yapılan haksız bir durum vardı bugune kadar nerelerdeydin
7.soru :Benim kim oldugumu herkes biliyor senin buralarda yazdıgın iftiralara kimin inanacıgını zannediyorsun
8:soru:Madem çar alacaktın neden bana o gün ben oyunu bırakmayı düşünüyorum diyorsun
9:soru Madem sana yapılan bir komplo var biz neden türkayı arayıp ticaret ve pm kayıtlarını incelemsini istedik.
10.soru : Neden kimse senin gerçek kimliğini bilmiyor.
11.soru : Bu olaylar birkaç saat içerinsde oldu madem dekontun var olaylar oldugu an neden hemen bize göstermedin
Bu kadar da yüzsüzlük olmaz. ayrıca bana düşmanlıklarından burada sana sahip cıkanlarıda şimdiden yanlış bir yola girdiklerini söylemek istiyorum . Saygılarımla Celal özenmiş bizim kimseden gizlimiz saklımız yok buyur gel samsunda yaşıyorum.
Hadi beynin yok anladıkta bari bişeyler yazıp rezil olma be adam. Ben sertaçı nerden tanıyorumda adamı bekleyeyim sana muhalif olan herkes Anka'da mı olacak? Seninde kemalinde ne mal olduğunu gayet iyi biliyoruz ve o yüzden sertaça hak veriyorum.
Bi kere o peoplemakinq charı ve itemlerinin hepsi uğura aittir o nedenle itemleri satıp daha sonrada uğura ve çevresine çalındı diyeceğini tahmin edebiliyorum çünkü kemal o karakterde bir adam.
Sende kemale çanak tutan yalaka bir herif olduğundan burada boş boş konuşuyorsun.
Ulan kemali teksasdan attılar madem o kadar yakın arkadaşın gitseydin ya peşinden? Adam mısın oğlum sen? Yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih ediyorsun. Sırf arkana bir güç almak ve belki benide adamdan sayarlar düşüncesiyle teksasa sığındın ve beraberinde gelen adamın atılmasına ses çıkarmayıp sığıntı olarak orada kaldın ve kalmayada devam ediyorsun.
Hani buraya gelip ben yanımdakilerle övünüyorum diyorsun ya işte o yanındakilere iyi yalakalık yap çünkü onlarda olmasa sen bir hiçsin gerçi şuan da bir hiçsinde birileri yanında olunca konuşuyorsun işte.
Bizim yanımızda 15-20 kişiye ihtiyacımız yok biz kendimize güveniriz sen ise yanında ki adamlara işte aramızda ki fark bu celalcim. Tek başına bir şey yapamayacağın için kalabalığı seversin ancak bizim için kalabalık önemli değildir ve bunuda anlamışsınızdır.
Ve son olarak her saçma sapan konuşmana Anka ismini alma çünkü Anka loncası senin gibilerin ağzına yakışmıyor. Kimi alıp almayacağımda ne seni ne de bir başkasını ilgilendirir.
Merak etmeyin zaten bu olayın peşi bırakılmayacak.. İlk yazdığım mesajda da dediğim gibi buraya item için ağlamaya değil senin gerçek yüzünü elaleme göstermeye geldim. Ya çar açılır ya da yeni çar dizilir o sorun değil ama bakalım bundan sonra nasıl rahat uyuyacaksın çakma Hocaa![]()
Hadi sana iyi forumlar. Çabuk o karaktersiz Kemal'i de ara hemen vakit kaybetme bi plan daha yapın savunma olarak tamam mı abicim
Şuan kıbrısta oda gerekli cevapları en yakın zamanda verecektir merak etme bende buradayım.Sizin gibilerini cok gördük beni bilir hiç bir yere kaçmadım yıl olmuş 2014 internetin heryerde oldugu zaman da senin gibi kaçanlardan olmadık.
Hadi beynin yok anladıkta bari bişeyler yazıp rezil olma be adam. Ben sertaçı nerden tanıyorumda adamı bekleyeyim sana muhalif olan herkes Anka'da mı olacak? Seninde kemalinde ne mal olduğunu gayet iyi biliyoruz ve o yüzden sertaça hak veriyorum.
Bi kere o peoplemakinq charı ve itemlerinin hepsi uğura aittir o nedenle itemleri satıp daha sonrada uğura ve çevresine çalındı diyeceğini tahmin edebiliyorum çünkü kemal o karakterde bir adam.
Sende kemale çanak tutan yalaka bir herif olduğundan burada boş boş konuşuyorsun.
Ulan kemali teksasdan attılar madem o kadar yakın arkadaşın gitseydin ya peşinden? Adam mısın oğlum sen? Yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih ediyorsun. Sırf arkana bir güç almak ve belki benide adamdan sayarlar düşüncesiyle teksasa sığındın ve beraberinde gelen adamın atılmasına ses çıkarmayıp sığıntı olarak orada kaldın ve kalmayada devam ediyorsun.
Hani buraya gelip ben yanımdakilerle övünüyorum diyorsun ya işte o yanındakilere iyi yalakalık yap çünkü onlarda olmasa sen bir hiçsin gerçi şuan da bir hiçsinde birileri yanında olunca konuşuyorsun işte.
Bizim yanımızda 15-20 kişiye ihtiyacımız yok biz kendimize güveniriz sen ise yanında ki adamlara işte aramızda ki fark bu celalcim. Tek başına bir şey yapamayacağın için kalabalığı seversin ancak bizim için kalabalık önemli değildir ve bunuda anlamışsınızdır.
Ve son olarak her saçma sapan konuşmana Anka ismini alma çünkü Anka loncası senin gibilerin ağzına yakışmıyor. Kimi alıp almayacağımda ne seni ne de bir başkasını ilgilendirir.
Düşmanım düşmanı dostumdur ayağına devam edin siz ancak size yakışır bu.
Öncelikle teşekkür ederim. Bu sebepten dolayı teşekkür ediyorum bu din hocası maskesinin arkasına saklanan herifin aslında nasıl yüzsüz bir insan olduğunu diğer arkadaşlara göstermemde yardımcı olduğun için. Şuanki tüm yaptığı yorumların ekran görüntüsünü skypeden türkaya iletiyorum umarım o da konuşmasındaki çelişkiyi görür ve iftiraya maruz kaldığımı anlar. Bunla Kemal böyleler işte bilsem böyle birşey olacağını 6-7 ay geçti bugüne kadar saklardım o dekontu ama işte insanların ne zaman gerçek yüzlerini göstereceğini bilemiyor insan.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)