Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle bana yüzsüz derken yüzündeki hangi maskeyle söylüyorsun bunu ? Sahte hoca maskenle mi yoksa asıl karaktersiz sıfatınla mı ? İşte Kemal karaktersizinin oyununa geldiğin apaçık ortada...

1.) Üniversite okuyorsun ama galiba anlama kıtlığın var. Ben orada çar alıyorum demedim sadece item aldım dedim.. ( Cennet Küpe - Lanetli Kılıç ve birkaç item ). İtem almadaki amacım döndüğümde sura kasacak olmamdı.

2.) Sen benim velim misin ki ben sana attığım her adımı haber vereceğim? Ayrıca yine anlama kıtlığın ortada çar satın alma durumu yok ortada...

3.) Benim numaram mı var ki sizde beni arıyorsunuz da açmıyorum ?

4.) Kendimi gizlemiş olsam gelip burada bu konuyu yazar mıydım? Herkes benim Sertaç olduğumu çarımdan anlamıştır...

5.) Anlatım bozukluğunu düzeltte öyle gel. Ve bu suçlu psikolojisini bırak.

6.) Yine burada anlama kıtlığın ortaya çıkıyor. Yazdığımı okursan 30-35 gündür Türkiye'ye geldiğimi yazmıştım ama ne yaparsın dışarısı okumuş cahil kaynıyor...

7.) Senin kim olduğunu aslında kimse bilmiyor. Sadece yüzüne taktığın maskeyle herkes seni tanıyor. Biraz maskeni çıkar da millet yüzsüz görsün...

8.) Yine anlama kıtlığı yine anlama kıtlığı... Çar alma durumu yok. Ben yurtdışına gideceğim için oyuna giremeyeceğimi söylemiştim 5 ay falan ama sen bunu oyuna bırakmaya çeviriyorsun enteresan...

9.) İşte burada da adaletsizlik ön planda. Ticaret kayıtları zaten geçersiz. O itemleri ticaret dışında nasıl çarıma alabilirim? Ama varsa pm kayıtları buyur getir bende merak ettim hep birlikte bakalım burada...

Son olarak haklısın bu kadar yüzsüzlük olmaz... Derler ya '' körle yatan şaşı kalkar '' diye çok güzel demişler. Kemal'den mi bulaştı sana bu karaktersizlik yoksa en başından beri maskeyle mi dolanıyordun ?

Ayrıca böyle ergenler gibi buyur gel Samsun'a gibi çocuk atarlarına da gerek yok. Zaten etrafta yeterince yüzsüz var birde gelip senin gibi bir ultra yüzsüzü görüp ne yapayım...

Madem birkaç parça item alacaktın neden bütün itemler sende cıktı bunu açıkla ?

Konuyla hiç bir alakam yok ama loncamın adı geçiyor diye cevap verme gereği duydum ;

Sana karşı olan herkesi neden Anka ile bağlantılı sanıyorsun ya da öyle bi algın var. şahsi olarak ''INDEPENDENCEORDEATH '' la hiç bir pm atmışlığım selam alıp vermişliğim bile yoktur ki kendisini tanımam etmem ilk defa burda adının Sertaç olduğunu duydum.
Kimseyi beklediğimiz falanda yok.Ayrıca da bekliyorsak bile bundan sanane Hocalığını bil Hocalığını yazık lan sana milleti sırtından vurduğunu bilmesek bizede yedircen namuslu olduğunu oda ayrı mesele tabi.

Kardeşim bununkisi bildiğin suçlu psikolojisi. Sizde farkındasınız ki olayları tamamen alakası olmayan yerlere çekiyor...

Bilirsiniz bu tipleri insanlara hacı-hoca ayağı gidip sonra sırtından vuran maskeli karaktersizler işte.

Zaten belirtmiştim item için gelmediğimi sadece bu Celal denen sahte hocanın herkes gerçek yüzünü görsün diye yazdım tamamen. Sizde bundan sonra buna dikkat ederseniz iyi olur. Demek ki bi telefonla hesap uçurulabiliyormuş onu da öğrenmiş olduk.

Kardeşim bununkisi bildiğin suçlu psikolojisi. Sizde farkındasınız ki olayları tamamen alakası olmayan yerlere çekiyor...

Bilirsiniz bu tipleri insanlara hacı-hoca ayağı gidip sonra sırtından vuran maskeli karaktersizler işte.

Zaten belirtmiştim item için gelmediğimi sadece bu Celal denen sahte hocanın herkes gerçek yüzünü görsün diye yazdım tamamen. Sizde bundan sonra buna dikkat ederseniz iyi olur. Demek ki bi telefonla hesap uçurulabiliyormuş onu da öğrenmiş olduk.

Bana oyunu bırakacam diyorsun şimdi gelmiş sura itemi alıp sura kasacam diyorsun karar ver kardeş.

Madem birkaç parça item alacaktın neden bütün itemler sende cıktı bunu açıkla ?

Vah garibimm sen olaya tamamen Fransızsın...

Git o aradığın şahısı bir daha ara bakayım kaç parça item bendeymiş onun çarından hesaba geçen öyle gel...

Bak işte daha bilmediğin olayda böyle HIRSIZDIR diye iftira atarsan böyle apışıp kalırsın...

Etiketle bakayım Türkay'ı kaç parça itemi bende :) Kendini bu kadar düşürme yahu bakalım dediğim gibi birkaç parça itemse o görünmeyen yüzün biraz kızaracak mı? :)

Sana verdiğim telefonu ara diyorum aramıyorsun burada kafanda yazıp çizdiklerinle olmaz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri