noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Satılık dedik de satmadık mı güzelim? Üzülmene gerek yok, ben duyduklarımla da bazılarını şekillendiriyorum kafamda. İnsanın yüzüne farklı arkasından farklı davranan tek siz değilsiniz. Yapan çok var. 2 senede bütün server loncanızdan geçti zaten, herkes birşeyler öğrenmiş oyun stilinizden.

En çok da ben neye gülüyorum biliyor musun? Sizden item göstermeyip savunmalarını sayan adamların çok enteresan rakamlar söylemesine. Ama daha üzülmedim. Elime char geçmesini bekliyormuşsun. Üzersin sen.

Çok mühim değil düşündüklerin biliyorsun bunu ama yine de yazıyorum. Yüzüne söylediklerim yüzüme söylediklerinin değişmesinden dolayı değişti. Loncamdaki oyuncular değişiyor olabilir değişmeyen şeyler de var biliyorsun daha önceleri son charında Mehteran falan :) Savunmalarımı bilmez 2-3 kişi dışında kimse. Şak şak istemediğimi 2 post önce belirtmiştim. Şimdi şak şak yapanlara item göster onlar şak yapsın. Şap sesini de duyduğunda şaşırma :)

Charı üzerime alınca Mehterana geçeceğimden korkmuşsun. Öyle birşey olmaz rahat ol. Bir zamanlar yine böyle bana şekil yapmıştın, ORION vardı o sıralarda. 1 haftalık lonca ile kırmızı2 de sadece 1 kez gelip kapışmıştınız. Turnuvaya girer gibi tüm adamlar hazır ve nazır şekilde ordaydılar. 1 kere kesemediniz.

Bana şap sesini duyurtacağın gün çok uzaklarda. Çünkü savaşma korkusunu atamadınız üstünüzden. Ben item severim. İtem demek hırs demek değil. Kaybetme korkusundan savaşamamak hırstır. İtem beceridir.

O yüzden sen sen ol, tek başına size savaş yollayacak kadar rahat adama laf sokmaya ayar vermeye çalışma. Ben hepinizle aynı dereye girer ordan tek çıkarım. Boyundan büyük konuşma. Boynuzlu şapkanla gez oyununda. 150t lik kolyeleri aştığında çıkarırsın onları. Biz de anlarız neler yapabildiğini.

Son düzenleme:
Charı üzerime alınca Mehterana geçeceğimden korkmuşsun. Öyle birşey olmaz rahat ol. Bir zamanlar yine böyle bana şekil yapmıştın, ORION vardı o sıralarda. 1 haftalık lonca ile kırmızı2 de sadece 1 kez gelip kapışmıştınız. Turnuvaya girer gibi tüm adamlar hazır ve nazır şekilde ordaydılar. 1 kere kesemediniz.

Bana şap sesini duyurtacağın gün çok uzaklarda. Çünkü savaşma korkusunu atamadınız üstünüzden. Ben item severim. İtem demek hırs demek değil. Kaybetme korkusundan savaşamamak hırstır. İtem beceridir.

O yüzden sen sen ol, tek başına size savaş yollayacak kadar rahat adama laf sokmaya ayar vermeye çalışma. Ben hepinizle aynı dereye girer ordan tek çıkarım. Boyundan büyük konuşma. Boynuzlu şapkanla gez oyununda. 150t lik kolyeleri aştığında çıkarırsın onları. Biz de anlarız neler yapabildiğini.

Her zaman bekleriz

Kişilere odaklanma sen

Son düzenleme:
Tek başına savaş yollayacak kadar rahat adam dereye girip boğulduğunu yazmamış.Objektif yazsaydın keşke biraz :) Seninle o zamanlar olan muhabbetimi biliyorsun. Hatta o zamanlardan kalma fotoğraflara geçenlerde denk geldim de tebessüm ettim. Yine kırmızı2 de geçen bir muhabbet esnasında yüzsüzlüğü ele alıp adamlarıma vurma dicem diyorsun :) Benim item demek hırs demek dediğimi nereden çıkardın oyunun fıtratında item dizmek var ki gerekeni yaptım ve charımı çok oldu tamamlayalı yaklaşık 2 senedir ek olarak item almadım charıma.

Boynuzlu şapkamın boynuzlarını suralar için biliyordum keskin olsun diye bakarsın tadına yakında :) Sana değil seni dolduruşa getireni söylesen de onunla sohbet etsek biraz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri