Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Size görede iyiler vardır mutlaka. Onlarıda yorum şeklinde yazarsanız sevinirim 

Perforacion'dan başka şaman tanımam etmem. Ayrıca anket yapmayı bırakmalısın forumda yan hesaplarını açıpta kendilerine oy verenler bile vardır 

Delici atan hangi şaman char dizer zaten? Şamanlar eskidendi. Bu listedeki şamanlar iki sene önce iplenmiyordu. Schultz dışında item gösteren biri yok. Çünkü adam sonradan şaman olmuş. Zaten itemliydi yaniAcaba kimler ?![]()

Delici atan hangi şaman char dizer zaten? Şamanlar eskidendi. Bu listedeki şamanlar iki sene önce iplenmiyordu. Schultz dışında item gösteren biri yok. Çünkü adam sonradan şaman olmuş. Zaten itemliydi yani![]()
kardesim bana guven hepsine baktim hepsini biliyorum 1000tyi gecmiyor satsan itemleri 4 15 kolyeler bile daha pahali yani tek schultz pek bilmiyorum hak gecmesin ona yaziyim dedin
Kardesim sana bazi yerlerde katiliyorum ama insan baska cardan baska cara gecinde boyle sobradan saman oldu vb gereksiz bende 4 karakter hepside dir yani adam istedigini oynar oyle sen sonrasan sama oldun dalan demek dogru degil herkez oyuna basladigu karakterde oynamiyor hepsi sonradan olmaz ozaman
Son düzenleme:
Neyin tantanasındasınız siz ya biri bunlar diye hitap eder diğeri item gösrme merakında öbürü onun arabası var der gibi ikide bir onun küpesi var muhabbeti neyse ne yok şamanlar boştu yok şamanlar tırı vırı ne boş adamsınız ya yemın ediyorum artık kötü konuşmayayım diyorumda milletin şekli sizi gerer olmuş içime atamıyorum söyliiiiyeeeyyiiim didim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)