ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Amazonia, dikenli bir çalı, 8 Temmuz Ben hiçbir daha fazla peynir ve benim kulaklarım zarar ettik, yoruldum. Ben bu peyniri koku bir tuzak olduğunu bilmeliydim.Yerliler saat beni takip edilmiştir. Ben bu çalı gizlemek için idare ettik ama ben gitmek için çok yorgunum. Ben onların ayaklarının altında çatırdayan yaprakları duyabiliyorum, onlar bana daha yakın ve daha yakın geliyorlar. Benim zavallı küçük bir saklanma yeri uzun süre beni korumayacak.
Ben emanetler bulmak üzereyim biliyorum. Ben bunu hissediyorum. Ben gizli bir güç içeren eminim. Efsaneler bunu konuşuyoruz. 10 emanetler yıkıldı ve parçaları sualtı dağıldı. Şüphesiz, aynı kalıntı tüm parçaları toplayarak onun sırrını açığa çıkarmalıdır.
Yaptığım araştırma sayesinde, ben bu haritada 5 arama alanlarında kapalı işaretledim. Ben orada su noktaları balık var eminim.
Sen, bunu ben kayboldum demek bu dergi bulursanız, bu satırları okur kaşif.Emanetler parçaları bulmak ve onları
Her şey size bağlıdır.
Kaşifler rehberlik:
Bu olay 5 farklı harita yapılmıştır. Bu haritalar tüm vanilya ve normal oda oynayacak.
Su noktalarında balık ↓ kullanın.
Sen aynı parçayı birkaç kez balık olabilir. Siz başka bir oyuncu ile ticaret yapabilirsiniz.
10 emanetler toplam 10 parçadan oluşan her biri vardır.
Siz menüsünde envanter bulabilirsiniz.Aynı emanetler adet aynı arka plan rengi ile temsil edilir.
Etkinlik 1 Eylül'e kadar sürecek.