mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Uzun yazi .....!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avnim55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba yaklasık 3 aydır elym2 oyuncusuyum ve metın2 gecmısım 10 yıl ve burası gercekten cok guzel bu sure zarfında nıce ban sebeblerı gordum hakaret,hile,hırsızlık,ama uzun yazı ıcın bır ban sebebı ılk defa burda gordum ve UZUN YAZI YUZUNDEN YAPILAN BANNED'LERIN HAKSIZ YERE OLGUNU DUSUNUYORUM VE SIZDEN 1 KERELIGINE MAHSUS BU BANNEDLERIN ACILMASINI TALEB EDIYORUM CUNKU BU SEKILDE GEREKSIZ BANNED COK VAR VE OYUNDA OYNAYACAK KIMSE KALMADI SIZDEN GEREGININ YAPILMASINI ARZ EDERIM

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bende bu konuda arkadaşlara katılıyorum Kendi hatanızı oyunculara ceza olarak yüklüyorsunuz ve bu uzun yazı banı Kesinlikle HAKSIZ BİR BAN dır. Eminim ki bu kadar insanın sorunu olan bu ban sebebi ortadan kaldırmak için 1 şeyler yaparsınız. Ban konusundakı titizliğinizi oyun içindeki eksikler konusunda da görmek isteriz.
Öncelikle merhaba yaklasık 3 aydır elym2 oyuncusuyum ve metın2 gecmısım 10 yıl ve burası gercekten cok guzel bu sure zarfında nıce ban sebeblerı gordum hakaret,hile,hırsızlık,ama uzun yazı ıcın bır ban sebebı ılk defa burda gordum ve UZUN YAZI YUZUNDEN YAPILAN BANNED'LERIN HAKSIZ YERE OLGUNU DUSUNUYORUM VE SIZDEN 1 KERELIGINE MAHSUS BU BANNEDLERIN ACILMASINI TALEB EDIYORUM CUNKU BU SEKILDE GEREKSIZ BANNED COK VAR VE OYUNDA OYNAYACAK KIMSE KALMADI SIZDEN GEREGININ YAPILMASINI ARZ EDERIM
katılıyorum kardesım bende 6 senelik mmo hayatımda ılk defa bole bısey gordum
Aynen. Çok haklı uzun yazı yazma keyif için kullanılmıyor itemleri yansıtmak için kullanılıyor ticaret amaçlı o yüzden ban atmak çok gereksiz bence hile, hakaret vs. anlarımda uzun yazı yazma biraz garip olmuş.
Sonuç olarak bu oyun açığı dediğiniz "bug" u kullanmanın kimseye bir zararı yok. TR de dahil yapılabilirken nasıl açık oluyor orası muamma. Bana kalırsa tam bir duyuru yapılana kadar atılan banların affı olmalı, sonuç itibari ile herkes forumu kullanmıyor.
katılıyorum kardesım bende 6 senelik mmo hayatımda ılk defa bole bısey gordum

Aynen. Çok haklı uzun yazı yazma keyif için kullanılmıyor itemleri yansıtmak için kullanılıyor ticaret amaçlı o yüzden ban atmak çok gereksiz bence hile, hakaret vs. anlarımda uzun yazı yazma biraz garip olmuş.

Sonuç olarak bu oyun açığı dediğiniz "bug" u kullanmanın kimseye bir zararı yok. TR de dahil yapılabilirken nasıl açık oluyor orası muamma. Bana kalırsa tam bir duyuru yapılana kadar atılan banların affı olmalı, sonuç itibari ile herkes forumu kullanmıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri