Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hungames 12Sky2 (Karahan Online)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadalar bildiğiniz gibi Karahan Online adlı Mayngames oyunu turkce olarak uzun zamandır hızmet verıyor.
Aeria Games 12sky2 kapanması uzerıne,Hungames 12sky2 (Karahan online) adlı oyunu pıyasaya cıkartmıstı kısa bır zaman once...
Ilk acıldıgı zamandan berı Karahan online oyununu oynamış birisi olarak Hungames fırmasının 12sky2 cıkartmasına sevındım.Oyunu deneme ımkanım oldu devam etme kararıda aldım.
Sistem olarak Karahan dan tamamen farklı dıyebılırız.Şimdi bazı arkadaşlar nasıl,neden,neresi farklı gibi sorular sorucaklar doğal olarak....HUNGAMES firması oyunu para uzerıne kurmamayı tercıh etmıs.Bundan buyuk bır farklılık olamıycagını dusunuyorum.
Karahanın ılk halleri uzerınde nadir itemli ilah Lw oyuncular leet ve boss peşindeki adamlar kutsal taş savaşında olan heycan...Ustun koru anlatımımın ve oyunun oynanma sebebı olacak bir kaç bahane...Piyasa olarakda oyun hiç para yatırmayan playerlar ıcın cok uygun durumda gunde 500m ile 1b kasabılırsınız...

Kararkol savaşlarında seckın dusurme oranı daha yuksek...
Normal savaşlardan farklı olarak m1 m33 veya g1 g11 savaşları mecvut oyunda sureklı pvp heycanı var bu yuzden boş kalmanız ımkansız.
Cuma gunlerı pazartesi gününe kadar 5x event mevcut ozel gunlerde 8x..

Ayrıca Başlangıcda exp pill 2.canta 2. depo acılımı ve euto pot verılıyor.Buda kasmanızı dahada kolaylaştırıyor...

Turk oyuncuların sayısıda kayde değer şekilde var.

Başlamak ıstersenız yardımcı olabılırm Pars Kavmi HewleTr

Peki yenı başlıyacak olanlara 12sky2 nedir....
12sky2 4 Kavmin arasında amansız ve cekıcı bır pvp ortamının bulundugu bır mmorpg dir kısaca ozetlersek
pet sistemi binek sistemi kanat sistemi kostum vb.Taş savaşları saatlık savaşlar sureklı aktıf pvp alanları kılıt nokta savaşı ve daha fazlası.Bu bolumu kısaca acıkladım cunku bı cok yerde karahan online (12sky2) konuları mevcut bir çok sistem oldugu ıcın boylesını daha cazip gordum

hungames 12sky2 (pars kavmi - HewleTr)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri