noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Herseyİn hayirlisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByLkya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 426

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkes yaptigi İle kalir. Herseyİ unutup yola devam edenler İse yİne yari yolda kalirlar. SÖyledİklerİ sÖzlerİ kÜfÜrlerİ vb hİÇ akil almayacak derecede İlerİye gÖtÜrÜrler ve bunlari unutup eskİsİ gİbİ olmak İsteyİp hİÇ bu olaylarda alakasi olmayan kİŞİlerİ harcarlar . SÖz tabİrİ yerİnde İse tÜkÜrdÜklerİnİ yalarlar. Benİm bu konuyu aÇma amacim oyundakİ gÜvensİzlİk sÖzde dostluk . Sonn kez sÖylemek İstedİgİm sey İse herkes hatasinin bedelİnİ er yada geÇ Öder. ( amacim sÖz dalaŞi ve kavga degİldİr. Anlamak İsteyen bazi seylerİ anlar) herzaman dedİgİm gİbİ herseyİn hayirlisi

Herkes istediğini yapabilir herkesin kendi seçimi herkes özgür ama en iyisi hiç bişeye karişmamak işte durum bundan ibaret :DDDD

Bizde yaşamasını biliyoruz ali kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :DDDDDDD

Gerek yok küçük şeyleri sıkıntı yapmaya yolumuza bakalım :D

:) Hiç kimseye karısmadm zaten karsımamda banane beni ilgilendirmez bu konuyu açma amacım söz dalası deil zaten düsündüklerimi söyledim ben. Sıkıntı yapcakda degilim bu arada oyun için bunalıma giren tipler degiliz biz :)

Bu arada küçük seyler dediniz seylerde büyük baya be ana bacı felan yani bunları kaldırcak kadar geniş olmakta bi ayrıcalıktır :) Bu güne kadar kimse ile tartısmam olmustur nede derdim tasam bundan böylede bu seklde olcaktır bireysel olarak anlamayın .

Herkes istediğini gibi yaşıyabilir herkesin kendi seçimi kimse kimseye bişe diyemez bizede bişe demek düşmez kimsenin karısı veye kocası değiliz kimse karımız veya kocamız değil herkes özgürrrrrrrrrrrr ::DDDDDD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri