noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Salay.com.tr ? nasıl bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaLaKaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 550
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaLaKaT

Level 4
TM Üye
Konular
59
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server alıcam yaklaşık 45 liram var salay.com.trden almayı düşünüyorum ? bilgi verirmisniiz.

Salay iyi bir firmadır kardeşim bak sen sen ol asla başkasına güvenme. Çünkü başka bir bilişimle sorunu oluyor adam gelip burda onu kötülüyor yan hesapla.

Salay çok iyidir bak dene 1 gb şu an 20 TL al 20 ye üstünede 23 TL daha veriyosun .com da domain al tamamdır işte 43 liraya geldi ptt den yatırırsan 2 lirada ptt alıyo 45 lira al sana tam fiyat :)

Salay iyi bir firmadır kardeşim bak sen sen ol asla başkasına güvenme. Çünkü başka bir bilişimle sorunu oluyor adam gelip burda onu kötülüyor yan hesapla.

Salay çok iyidir bak dene 1 gb şu an 20 TL al 20 ye üstünede 23 TL daha veriyosun .com da domain al tamamdır işte 43 liraya geldi ptt den yatırırsan 2 lirada ptt alıyo 45 lira al sana tam fiyat :)

bilader her yerde yavşamışın bu salaya nedir aranızdaki ilişki anlamadım ama o çok güvenilir dediğin salay banlandı forumdan

bilader her yerde yavşamışın bu salaya nedir aranızdaki ilişki anlamadım ama o çok güvenilir dediğin salay banlandı forumdan

Forumdan banlanması bir şey değiştirmiyor. Hizmet aldım güvenilir hızlı ve mutluyum.

Ha bu arada 2. olarak da ağzınızı toplayın.

Forumdan banlanması bir şey değiştirmiyor. Hizmet aldım güvenilir hızlı ve mutluyum.

Ha bu arada 2. olarak da ağzınızı toplayın.

o bilişim hakkında birsürü şikayet var , ayrıca banlı hiç bunlardan bahsetmiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri