HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yav sana noluyor ?
Günde 3 kere bu konuyu görmekten sıkıldım utanma sıkılma yokmu adamlar kilitliyor sen açıyorsun
ikinci olarak millete koyduğun tavırlardan oldukça rahatsızım
Günde 3 kere bu konuyu görmekten sıkıldım utanma sıkılma yokmu adamlar kilitliyor sen açıyorsun
ikinci olarak millete koyduğun tavırlardan oldukça rahatsızım
Tabiya senin çarın ban yemedi rahatsın o kadar sene sende çabalayıp emek versen sende açarsın hiç merak etme
Tabiya senin çarın ban yemedi rahatsın o kadar sene sende çabalayıp emek versen sende açarsın hiç merak etme
Benim 3 senelik emeğim sınırsız ban yemişti bilen bilir hiç de bir müdahalede bulunmadım
insanda harbi utanma sıkılma duygusu olur tamam 1 kere açarsın anlarımda bu ne arkadaşım ya
Benim 3 senelik emeğim sınırsız ban yemişti bilen bilir hiç de bir müdahalede bulunmadım
insanda harbi utanma sıkılma duygusu olur tamam 1 kere açarsın anlarımda bu ne arkadaşım ya
Ya sen kimsinki ? Sana ne oluyor çarımın ban yemesi seni sevindirmiş heralde ?
Ama T satmadım diyorum neden anlamıyorsunuz .O zaman ban affı olsun .Ben kaç senemi verdim. Şimdi hiç bir ihtimal yokmu .Boşunamı oynadık o kadar sene ? Boşunamı gitti o kadar emek ?
Öyle saçma şey mi olur yahu satmaya çalışmışsın nereden bilecekler satıp satmadığını hem satmaya teşebbüs etmekte satmak kadar yasaktır. Oyun kuralları açık ve nettir kurallara uymayan cezasını alır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)