Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Editli İtem Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PerseuSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 466

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bi Editli Kolye İçin 50 Kristal İsteniyor Az İnsaf Ya Eskiden bu Fiyata 2 Adet Kral İç İtem Yapıyordum .Ben Şimdi 100 Lira Oyuna Yatırcam 125 Kristalim Olucak Bu Kadar Parayla Ben 5 tane Edit Alıyordum eskiden şimdi Anca 2 tane Alabiliyorum Niye Fiyatlar Bu Kadar Pahalı

Bi Editli Kolye İçin 50 Kristal İsteniyor Az İnsaf Ya Eskiden bu Fiyata 2 Adet Kral İç İtem Yapıyordum .Ben Şimdi 100 Lira Oyuna Yatırcam 125 Kristalim Olucak Bu Kadar Parayla Ben 5 tane Edit Alıyordum eskiden şimdi Anca 2 tane Alabiliyorum Niye Fiyatlar Bu Kadar Pahalı

Eskiden istediğin Efsunu istediğiniz iteme Seçme Hakkımız Yoktu şimdi istediğimiz iteme istediğimiz Efsunu Getirebiliyoruz Kimse Hp li Kalkan Vardı ki Eskilerden Başka Eşitlik amaçlı Pahalandı editler

Siz yine iyisiniz kardeşim, ely #1 böyle istediğin efsun gelmiyor sadece atak item dizebiliyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri