HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar yanlış yere konu açmış olabilirim bunun için şimdiden özür
Ben 4DieByAlpo35 Tanıyan tanır belki hiç kimse tanımıyordur.Neyse ben eskiden oyunun daha zevkli,daha rekabetli,daha zevkli olduğu tarafındayım.Tabi herkesin görüşüne saygılıyım.Şuan Oynamıyorum Bu dönüşümler olurken ilklerde ilahi kılıç falan o zaman oyunu bıraktım çar duruyor pc ye format çakınca zaten oyunu bir daha yüklemedim okul falan.Konu karıştı ama birşey sorcaktım eskiden herkes editli olmaya çalışıyordu para vererek değil takas falan yaparak ne kadar kural dışımı bilmiyorum ama olmaya çalışıyordu şimdi bu dönüşümler çıkalı admin nasıl server parasını ödüyor bence edit item alımı azalmıştır kimi editsiz kişilere göre oyun daha güzelleşti ama çoğu oyuncu oyunu bıraktı...
İYİ PAZARLAR,İYİ FORUMLAR
Ben 4DieByAlpo35 Tanıyan tanır belki hiç kimse tanımıyordur.Neyse ben eskiden oyunun daha zevkli,daha rekabetli,daha zevkli olduğu tarafındayım.Tabi herkesin görüşüne saygılıyım.Şuan Oynamıyorum Bu dönüşümler olurken ilklerde ilahi kılıç falan o zaman oyunu bıraktım çar duruyor pc ye format çakınca zaten oyunu bir daha yüklemedim okul falan.Konu karıştı ama birşey sorcaktım eskiden herkes editli olmaya çalışıyordu para vererek değil takas falan yaparak ne kadar kural dışımı bilmiyorum ama olmaya çalışıyordu şimdi bu dönüşümler çıkalı admin nasıl server parasını ödüyor bence edit item alımı azalmıştır kimi editsiz kişilere göre oyun daha güzelleşti ama çoğu oyuncu oyunu bıraktı...
İYİ PAZARLAR,İYİ FORUMLAR
Senin Saygın Gibi Bizim de Görüsüne Saygımız Vardır.. 
Admin Çoğu Zaman Cebinden Para Ödüyor Mmomt2 İçin..
Sırf Oyuncular Daha Çok Eglensin Diye..
Dönüsümler Olmaya Basladı Editsizler de Şikayet Etmesin Onlarda Zevkine Varsın Diye..
Adminimiz Bazı Fedakarliklarla Oyuncunun Eglenmesini Sagliyor..

Admin Çoğu Zaman Cebinden Para Ödüyor Mmomt2 İçin..
Sırf Oyuncular Daha Çok Eglensin Diye..
Dönüsümler Olmaya Basladı Editsizler de Şikayet Etmesin Onlarda Zevkine Varsın Diye..
Adminimiz Bazı Fedakarliklarla Oyuncunun Eglenmesini Sagliyor..
Sağolasın da ben kendi açımdan üzülüyorum böyle olunca ben de hiç edit item olmadı admin bir şey kazanmak için kendisinden bir şeyler veriyor ne mutlu onada bence eskisi daha iyiydi neyse önemli değil böyle binlerce konu açıldı sağolasın bu arada tebrikler 1t bekliyoruz 

Yeni Alişveriş Sayfası Açilinca 1t Gelicek Merak Etmeyin.
Konu Çözüldügüne Göre Kilit Lütfen..

Konu Çözüldügüne Göre Kilit Lütfen..