Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
beni en büyük çeken yaptıgın boş konuşmalar ılgılamamamben orucumu kacırmadım , teravihi kaçırmadım . ha ramazan diyosun bir atasözü var bilirmisin :''her koyun kendi bacağından asılır '' diye benim günahım sanamı düştü ! anca ağzınız laf yapar cevap bile vermeye değmez muhattapa aldıgımı sakın sanma !
İnsanları tanımadan yargılama istediği resimi koyabilir bu kendi istegi büyüklerine karsı saygılı ol burda saçma sapan konular açma
Son düzenleme:
Yapıştır Kardeşimbak yaşından dolayı hiçbişey demicem , kırrrroooo lafınada ırkçılıktan başka bişey demicem , ben has ve has türkmen soyundan geldim bunu bil . ve bilmediğin kişiler hakkında çok konuşma !

Murat Artık Yeter Bi Yere Kadar Herkese Kafa Tutuon Laf Atıyon Samimi Olarak Söliyorum Seni Bu serverde Artık İsteyen Parmakla Sayılacak Kadar Azbeni en büyük çeken yaptıgın boş konuşmalar ılgılamamam
Bla Bla Bla Bla banane olm ben tanımadıgım kişileri kızdrırım tanıdıgım kisilere haklısın abi der geçerimMurat Artık Yeter Bi Yere Kadar Herkese Kafa Tutuon Laf Atıyon Samimi Olarak Söliyorum Seni Bu serverde Artık İsteyen Parmakla Sayılacak Kadar Az
onlar beni ilgilendirmio
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)