Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gerilmeye Gerek yok Sanırsam1- Konuşmalarına Dikkat et !
2- Para kasabilirsin ve sonunda item de dizebilirsin ama amacını ögrenmek istiyorum adamları mı geçicen serverda , yatırmak için mi uğraşıyosun .
Not: Cevap vermeden Önce edebini takın öyle cevap ver !
edepsiz git sen bi edebini takında gel buraya o profil resmin ne lan öle git bi kendin takın lan ramazan ramazan kırrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooooo ayık ol olllm1- Konuşmalarına Dikkat et !
2- Para kasabilirsin ve sonunda item de dizebilirsin ama amacını ögrenmek istiyorum adamları mı geçicen serverda , yatırmak için mi uğraşıyosun .
Not: Cevap vermeden Önce edebini takın öyle cevap ver !
edepsiz git sen bi edebini takında gel buraya o profil resmin ne lan öle git bi kendin takın lan ramazan ramazan kırrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooooo ayık ol olllm
Sen bu kafayla daha çok ban yiyecek gibisin.
yeriiz sananeSen bu kafayla daha çok ban yiyecek gibisin.
edepsiz git sen bi edebini takında gel buraya o profil resmin ne lan öle git bi kendin takın lan ramazan ramazan kırrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooooo ayık ol olllm
bak yaşından dolayı hiçbişey demicem , kırrrroooo lafınada ırkçılıktan başka bişey demicem , ben has ve has türkmen soyundan geldim bunu bil . ve bilmediğin kişiler hakkında çok konuşma !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)