ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server nasıl kurulur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xbugra11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 348

xbugra11

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayirli ramazanlar....
Geçen senelerde server kurmustum virtual pc fln kullandım server files olarak .vhd dosyası vardı şimdi bakıyorum konulara açıkçası hiç bi //// anlamadım . game dosyası falan filan MYSQL vs.vs. bunları hiç kullandıgımı hatırlamıyorum.
Artık .vhd olarak server files da bulamıyorum eski hep .
Bi yardım edinde anlatın şunu beyler.
Anlayan birisi yardım ederse ne mutlu bana !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlık sorunu yansıtır hale getirildi & uygun bölüme taşındı.

İlk olarak filesi indiriyoruz içerisinde bir adet game ve mysql dosyası olacaktır.Game dosyasını /usr dosyasına mysql dosyasını var/db dosyasına atıyoruz ve putty giriyoruz daha önce içerisinde bir server var anladığım kadar ile ilk olarak bunu siliyoruz bunu putty'den yapalım.Putty'e şu kodları giriyoruz.

1-cd /usr
2-rm -rf /usr/game
3-tar zxvf dosyaismi.tar.gz

Daha sonra mysql

1-cd /var/db
2-rm -rf mysql

Ve reboot

Not:Eğerki daha önceden server yok ise 2.kısımları yazmıyoruz.

Game dosyasını yüklemek uzun sürebilir.Ama ne olursa olsun # işareti gelmeden başka hiçbir şeye tıklamayın.Mysql kısa sürer.Daha sonra zaten servere giriniz.Mysql şifresi değişir zaten büyük ihtimal bu konuda belirtilmiş olur.İyi Forumlar

İlk olarak filesi indiriyoruz içerisinde bir adet game ve mysql dosyası olacaktır.Game dosyasını /usr dosyasına mysql dosyasını var/db dosyasına atıyoruz ve putty giriyoruz daha önce içerisinde bir server var anladığım kadar ile ilk olarak bunu siliyoruz bunu putty'den yapalım.Putty'e şu kodları giriyoruz.

1-cd /usr
2-rm -rf /usr/game

Daha sonra mysql

1-cd /var/db
2-rm -rf mysql

Ve reboot

Not:Eğerki daha önceden server yok ise 2.kısımları yazmıyoruz.

Game dosyasını yüklemek uzun sürebilir.Ama ne olursa olsun # işareti gelmeden başka hiçbir şeye tıklamayın.Mysql kısa sürer.Daha sonra zaten servere giriniz.Mysql şifresi değişir zaten büyük ihtimal bu konuda belirtilmiş olur.İyi Forumlar

Adam vhd uzantılı demiş senin burda yazdığın tar.gz files yüklemek

Konuya dönecek olursak vhd uzantılı filesleri virtual pc üzerinden kullanırsın bu şekilde de ancak hamachi ile server açabilirsin herhangi bir ücret ödemeden.Forumda detaylı konuları mevcut.Bunun dışında normal vps sunucu kurmak istiyorsan bir bilişimden satın almanı öneririm.

game dosyası falan filan MYSQL

Sanırım bu cümleye dikkat etmediniz.Ayrıca virtual pc ile sadece hamachi server açılmaz.Konuları daha dikkatli okuyarak cevaplamanızı ve çok bilmişlik taslamamanızı tavsiye ederim.İyi Forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri