- Konular
- 197
- Online süresi
- 5d 4m
- Reaksiyon Skoru
- 312
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 682
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adım Can Muhammet
Foruma 2015 Yılına Başladım Ve Forumla Nasıl Tanıştığımı Size Anlatmak İstedim
FORUMA NASIL BAŞLDIM?
Yılı Tam hatırlamıyorum.2015 falandı Heralde
Ozamanlar Bi Pvp Serverde Oynuyorum.Ozamanlar Bişey Bilmiyorum Server Kurmak Hakında Bilişimden Sunucu Almayı Falan Düşündüm Altından Kalkamam Diye almamıstm.Herneyse Serveri Olsun Çok İstyodum.
Youtubede Gezinirken Bi video Gördüm.Pvp Server Kurma Virtual Pc İle Sabit İp Falan Filan.Girdim Videoya Yaklaşık 1-2 Saat Uraştm.Kurdumda.Portlarını açtm Kuzenime Denetirdim Olmamıstı Çok Hayal Kırklığına Uramıstım.Ardından Bi Youtbe Kanlında Gezinirken Bu Forumu Buldum Üye Oldum Falan Ozaman Tabi Maximi Modaydı.İndiryorum Filesi Vhd Diğl Diyorum Allah Allah Bune Böyle .tar.gz li rar dosyaları bu nasıl İş Anlayamadım.Sonra Baska Forumda Virtual Box Diye Bişey Duydum
Onun Videosunu İzledim Kurdum Ordan Files Kurmayı Öğrendim.Filesi Düzenlemek İçin Kurmyodum Günde 1 Tane Files Beli 3 Tane indiryodum zevkine kaç kere kotayı aşmıştım tabi azarda yedik
Ardından Bi Serverde Gm'lik Yaptım Tam Ozamandan Sonra Bağlandım Bu İşlere.Hedefim İlk TM Üye Olmaktı Oldum.Ardından Bi Filesim Olamsıydı Onuda Yaptm .Filesten sonra Uzman Uye Olmayı Çok İstedim Günlük Paylaşımlar Yapyodum.Taki Bilgisayar Değiştirp Batayam Bozulana Kadar.Bataryam Bozulduktan Sonra Kısa Bi Ara Verdim.Tekrardan aktif Olamya Çalışıcam.
Bu Hikayemi Kibrlenmek Yada Kendimi Üstün Göstermek İçin Yazmadım Bu Forumda Fazla Tanıdğım Kişilerde Olmadı.
Tanıştığım Kişilerden Ayrı Tecrübe Edindim Hepsi İyi İnsanlar.Ve İlk Sistemimi Eklediğim Günden beri Elimden Geldiğince Forumdakilere Yardım Edicem Diye Bi Söz verdim Yardım Etmeyede Çalıştım Fazla İlgilenemsemde Etmeye Çalıştım.bu Hikayemin Amacı Hiç Bişey Sizi Yıldırmasın.1 Sitem ekleyip Log Alınca Bırakmayın Deneyin Deneyin İllaki Olucaktır Sabırlı Olun.Yardımları'nı Aldığım Kişileri Çok Seviyorum Hepsi Hakkını Helal Etsin.
Foruma 2015 Yılına Başladım Ve Forumla Nasıl Tanıştığımı Size Anlatmak İstedim
FORUMA NASIL BAŞLDIM?
Yılı Tam hatırlamıyorum.2015 falandı Heralde
Ozamanlar Bi Pvp Serverde Oynuyorum.Ozamanlar Bişey Bilmiyorum Server Kurmak Hakında Bilişimden Sunucu Almayı Falan Düşündüm Altından Kalkamam Diye almamıstm.Herneyse Serveri Olsun Çok İstyodum.
Youtubede Gezinirken Bi video Gördüm.Pvp Server Kurma Virtual Pc İle Sabit İp Falan Filan.Girdim Videoya Yaklaşık 1-2 Saat Uraştm.Kurdumda.Portlarını açtm Kuzenime Denetirdim Olmamıstı Çok Hayal Kırklığına Uramıstım.Ardından Bi Youtbe Kanlında Gezinirken Bu Forumu Buldum Üye Oldum Falan Ozaman Tabi Maximi Modaydı.İndiryorum Filesi Vhd Diğl Diyorum Allah Allah Bune Böyle .tar.gz li rar dosyaları bu nasıl İş Anlayamadım.Sonra Baska Forumda Virtual Box Diye Bişey Duydum
Onun Videosunu İzledim Kurdum Ordan Files Kurmayı Öğrendim.Filesi Düzenlemek İçin Kurmyodum Günde 1 Tane Files Beli 3 Tane indiryodum zevkine kaç kere kotayı aşmıştım tabi azarda yedik
Ardından Bi Serverde Gm'lik Yaptım Tam Ozamandan Sonra Bağlandım Bu İşlere.Hedefim İlk TM Üye Olmaktı Oldum.Ardından Bi Filesim Olamsıydı Onuda Yaptm .Filesten sonra Uzman Uye Olmayı Çok İstedim Günlük Paylaşımlar Yapyodum.Taki Bilgisayar Değiştirp Batayam Bozulana Kadar.Bataryam Bozulduktan Sonra Kısa Bi Ara Verdim.Tekrardan aktif Olamya Çalışıcam.Bu Hikayemi Kibrlenmek Yada Kendimi Üstün Göstermek İçin Yazmadım Bu Forumda Fazla Tanıdğım Kişilerde Olmadı.
Tanıştığım Kişilerden Ayrı Tecrübe Edindim Hepsi İyi İnsanlar.Ve İlk Sistemimi Eklediğim Günden beri Elimden Geldiğince Forumdakilere Yardım Edicem Diye Bi Söz verdim Yardım Etmeyede Çalıştım Fazla İlgilenemsemde Etmeye Çalıştım.bu Hikayemin Amacı Hiç Bişey Sizi Yıldırmasın.1 Sitem ekleyip Log Alınca Bırakmayın Deneyin Deneyin İllaki Olucaktır Sabırlı Olun.Yardımları'nı Aldığım Kişileri Çok Seviyorum Hepsi Hakkını Helal Etsin.
- Konular
- 197
- Online süresi
- 5d 4m
- Reaksiyon Skoru
- 312
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 682
- DevLira
- 0
Oha @CrazyAlkan Alkan Konumu Beğendi 

- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 939
- DevLira
- 0
Merhaba
TurkMMO Ailesine Hoş Geldiniz
Keyifli Vakitler Geçirmeniz Dileğiyle.
TurkMMO Ailesine Hoş Geldiniz
Keyifli Vakitler Geçirmeniz Dileğiyle.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)