noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cavaliers'dan LeBron'a Tepki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmet3536
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

mehmet3536

Level 5
TM Üye
Konular
326
Online süresi
5m 6s
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cavaliers'dan LeBron'a Tepki

NBA`de Cleveland Cavaliers'ın yıldız oyuncusu LeBron James'in Miami Heat ile anlaşması, Cleveland'de üzüntüyle karşılandı.

LeBron James'in, ESPN televizyonundaki ''The Decision/Karar'' isimli özel programda Miami Heat'e transferini açıklaması, Miami'de büyük sevinç gösterileriyle karşılanırken, Cleveland'de şehre büyük bir hüzün hakim oldu. Canlı yayındaki açıklamasının ardından, James'in 23 no'lu formasının sokak ortasında fanatik taraftarlarca yakılması, televizyon ekranlarına yansıdı.

Cleveland'da doğup büyüyen ve kentin NBA'deki takımı Cavaliers'da yıllardır forma giyen James, her sezon ulaştığı yüksek sayı ortalaması ve üstün performansına rağmen, ligde bir türlü mutlu sona ulaşamamış ve şampiyonluk yüzüğünü takamamıştı.

Miami Heat, Toronto Raptors'da forma giyen Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun takım arkadaşı Chris Bosh'tan sonra James'i de kadrosuna katarak, NBA'in yıldızlar takımı haline geldi. James, yeni takımını seçme nedenini, ''Miami Heat ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Dwyane Wade'i takımda tuttular, Toronto'dan Chris Bosh gibi bir yıldızı transfer ettiler. Bunlar şampiyonluğa isteklerini ortaya koyuyor. Wade ve Bosh ile güçlerimizi birleştirerek bu takımla yeni sezonda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Memleketim Cleveland'dan ayrılmak tabii ki çok zor. Kalbim hep orada olacak. Profesyonel bir karar verdiğime inanıyorum'' sözleriyle açıkladı.

James'in, küçükken Michael Jordan'a olan hayranlığı dolayısıyla seçtiği ve 6 sezondur giydiği 23 olan forma numarasını da değiştireceği öğrenildi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri