Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lonca turnuvası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haunters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben o konuyu açtığımda TEKSAS lonca üyeleri harici kimse katılmadı şimdi loncalar ayrılınca mı şahsi fikirlerinizi öne sürüyorsunuz ?

O zaman emrenin yazdiği bir mesaj yok. Şuan ise kendi şahsi fikrini söylüyor o zaman sınır olmasın diyip şimdi olsun demiyor. Herkes hür iradesi ile konu açabilir ve fikrini açık açık söyleyebilir. Şuan sataşmak yerine sizde fikirlerinizi söyleyin kimin kimden olduğuna bakmayın :)

O zaman emrenin yazdiği bir mesaj yok. Şuan ise kendi şahsi fikrini söylüyor o zaman sınır olmasın diyip şimdi olsun demiyor. Herkes hür iradesi ile konu açabilir ve fikrini açık açık söyleyebilir. Şuan sataşmak yerine sizde fikirlerinizi söyleyin kimin kimden olduğuna bakmayın :)

Sen beni anladın da laf olsun diye yazıyorsun

Sen beni anladın da laf olsun diye yazıyorsun

Yahu burak adam konu açamaz mı yani o zaman bir şey yazmamış o konuya cevap yazan kişi sayısı belli her üye o konuya cevap yazmamış bizde orada ki fikrimizi söyledik zaten emrenin belki o konudan haberi bile yok şimdi boş yere tartışma çıkarmayı hedefliyorsun sen onun yazıp yazmadığını boşverde kendi fikirlerini söyle ona göre yöneticiler bir karara varır.

Arkadaşlar burada benim sözlerim yöneticilerimize öneri vesaire degildir tamamen siz degerli dostlarıma belirtmek istedigim sözcükler. Konuyu açtıgı ve bu sözleri burada paylaşmama vesile oldugu için Emre'ye teşekkur ederim. Lafın özü biz burada egleniyoruz birçogumuz mutlu vakit geçiriyor Lonca Turnuvası Şampiyonu Ely3 serveri oyuncuları olucak inşallah.. Ely3 iyiside kötüsüde uzmanlarla dolu.. Umarım bu kazanıcak lonca hediyelerin teslim edilicegi kargo adreslerine bir çocuk esirgeme kurumu, bir insani yardım vakfının umarımki bu adresler yazılır. Bizler oyunda yeterince egleniyoruz.. Turnuva sorunsuz ve adilce olsun bu bize yeter diye düşünüyorum ve burada o bir helikopterin veya flashbellek tabi ely yönetiminin hediyesi mutlu oluruz fakat bu hatırayla kaç gün mutlu olucaz ? Yurt hayatını bende yaşadım gerçekten orada yapılan en ufak iyilik bir ömür boyu unutulmaz.. Demek istediklerim bunlar yorumuma deger gösteren arkadaşlarıma teşekkur ederim.

Son düzenleme:
Güzel konuya değinmişsin , fakat şöyle düşün 25 kişi sağlam 70 kişi daha kötü olur ise 25 kişi daldığında daha çok kişi ölmezmi ?

Senin fikrin ile düşünürsek 70 kişiden birisi 1k vursa 70 k ediyor. Yani en az 3 adam alıyolar bi skille 1k atmıcaklarına göre rahat alırlar .

Benim Fikrim bu yönde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri