Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bence de biraz daha kolay olmalı. 5T Para harcadım bir zırh tuttu oda 10 15 yok böyle bir şey hacı 5-4 da efsun mu
ben 100 m de 15 kılıç 15 bıcak 15 cift el 10 kritik 3 delicili kolye getirdim bala gelirBence de biraz daha kolay olmalı. 5T Para harcadım bir zırh tuttu oda 10 15 yok böyle bir şey hacı 5-4 da efsun mu
:ASDASD kardo ozaman acıkla bakayım sölüyom 11k ruh 5 k ya nasıl düşer bunu söle bi ?? söle tmmAdam gibi konuş benim 1-1 setim yok 5k giren ruh kritkle 11 girer zaten uza şurdan oyunu öğren önce. Ben gidip senin gibi hile açıp ban da yemiyorum gmlere çarımı açın diye de yalvarmıyorum. Sana atılan banlar yetmedi herhalde hala swde geziyon. Bi kaç gün abi dediğin adamlara loncadan çıkınca ana bacı söven kimdi lan adam mısın sen. 1-1 takıyosun diyorsun ws gel diyip 1-1 takmadığım halde 1-1 takıyorsun diyorsun Ulan Zeki herif ws çağırıyorsan adama 1-1 takma da diyemezsin. 1-1 takmadığım halde, git loncalık item yap diyorsun. Açık ve net söylüyorum sana Adam Değilsin Swde Hile Açıp Tickette gmlere şaka yaptım diye ağlıyordun lan. Yaşın en fazla 8 senin. Saçma sapan şeyler yazıp illa adamı sinir ediceksiniz di mi lan.
DD ne takıon olm sen ilhammı alıon da bu skil 6k hayrına düşüo ?? hatırlatırım sarı 1 de basmıstık o zaman 2 sny dısarı cıkamıodun 1-1 lerin yüzünden
demidüşünsenize 2 efsundan 1 inde 15 15 10 veya 15 10 10 veya 10 10 10 olcakBen yeni gelenlerin hemen oyundan soğumamaları için fikir belirttim biraz daha kolay olabilir nerden çıkardın hemen f5 efsun botunu vs biraz sakin ol bu kadar agresif olma karşındakinin düşüncesine saygın olsun sen katılmıyosan katılma banane

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)