Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
La bebe ben hangi millete hile açtım kesemezsiniz dedim söle 210 t vermessem sana namerdim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Al doya Doya izlersin senin parana da ihtiyacım yokhahaha ben orda hilenin sebebini açıkladımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Al doya Doya izlersin senin parana da ihtiyacım yok
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
simdi ????? eee kardo söle bakayım söle hilelerimi daha 7x felan kullanıomusum para çarında erdemaa ya veya herhangi 1 gm ye verem gelsin oynasın 1 çarı kassın görelimeee 7x imin videosunu atmadınız .s atın izlesin milletLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Al doya Doya izlersin senin parana da ihtiyacım yok
:m08:swde onlar kalksın o zaman shorty dier pvp lerdeki gibi f5 efsun botu koysun herkezin itemleri 15 15 15 15,15 15 15 10 olsun deme gardaşım istermisiniz böle bi çalışma ??
eee 7x imin videosunu atmadınız .s atın izlesin millet
Ben sana 7x mi kullanıyorsun dedim zeki çocuk ''O zaman millete bakın hile açtım Kesemezsiniz artık beni diye artistlik yapmıcan'' dedim Nerenler Okuyon sen postları Azıcık insan taklidi yap belki insan olduğunu düşünürüz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)