noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Sahte Replicantlar çoğalmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RepLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 291

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forumda benim ismimi kullanan 2-3 kişi var yaklaşık 1 ay önce tunahan bey ile görüştüm suç değil demişti 1 kisi kullansa tamam diycem ama bu beni rahatsız ediyor. Benim adıma konuşmuyorlar kötü birsey demiyorlar ama ben foruma kayıt olduğumda RepLiCanT yazıyorum olmuyor RepLiCanTR yazıyorum olmuyor RepLiCanTM yazıyorum oda olmuyor son olarak RepLi yaptım sadece forumda degil oyunda ismimi kullanan 4 kisi var

Konuyu açmışken şunu söylemek istiyorum Facebooktaki resim gercek degil cogu kisi bana Gm oldun hayırlı olsun yazıyor ben Shorty ile oyunda hic fotograf çekilmedim çekilmek isterdim en çokta onunla tanışmak konuşmak ve gercekte olmasa bile kamerada görüşmek isterdim o fotografı koydum gercek gibi ama degil Gmlik göründüğü gibi degil Facebook'a girdiğimde herkes mesaj atıyor elimden geldigi kadar ilgilendim konuştum Allah hepsine kolaylık versin gercekten zor Ben sadece Heves ettim tunahan beyde cok iyi birisi onunlada fotograf çekildik beni kırmadı ona cok teşekkür ederim Gm olmasam bile elimden geleni yapıyorum M2-Tr yi kurulduğundan beri oynuyorum. Hersey değişti yeni oyuncular geldi yeni itemler geldi ama hala hersey güzel

Konuyu açmışken şunu söylemek istiyorum Facebooktaki resim gercek degil cogu kisi bana Gm oldun hayırlı olsun yazıyor ben Shorty ile oyunda hic fotograf çekilmedim çekilmek isterdim en çokta onunla tanışmak konuşmak ve gercekte olmasa bile kamerada görüşmek isterdim o fotografı koydum gercek gibi ama degil Gmlik göründüğü gibi degil Facebook'a girdiğimde herkes mesaj atıyor elimden geldigi kadar ilgilendim konuştum Allah hepsine kolaylık versin gercekten zor Ben sadece Heves ettim tunahan beyde cok iyi birisi onunlada fotograf çekildik beni kırmadı ona cok teşekkür ederim Gm olmasam bile elimden geleni yapıyorum M2-Tr yi kurulduğundan beri oynuyorum. Hersey değişti yeni oyuncular geldi yeni itemler geldi ama hala hersey güzel

@Shorty; cam var mı ? Cam açar mısın ? Shorty cam açsana .s .s

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri